• Reklam

Okan Buruk açıkladı: Zaman zaman hata yapan o oyuncu...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trabzonspor’u 2-0 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk açıkladı: Zaman zaman hata yapan o oyuncu...
20 Ağustos 2023 - 10:17

Yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuşan Buruk, önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. İlk hafta yaşadıkları puan kaybı nedeniyle bu maçın önemli olduğunu ifade eden Buruk, oyuncularının performansından çok memnun olduğunu dile getirdi.

Yeni transfer Hakim Ziyech ile soyunma odasındaki konuşmayı anlatan Buruk, sakatlığı nedeniyle maç kadrosunda yer almayan Wilfried Zaha’nın son durumuna ilişkin de bilgi verdi:

“Trabzonspor çok büyük bir camia. Bu maçlar önemli ve değerli bizim için de. Seyircimize teşekkür etmek istiyorum. Maçın bütün bölümünde bizim de uyguladığımız baskılı oyuna katıldılar. Oyuncularıma teşekkür etmek istiyorum. Bugün çok konsantreydiler. Zaman zaman hatalar da yaptılar, o noktada daha çok desteklemek gerekiyor.”

“BAŞKASI OLSA OYNAMAYABİLİRDİ”

“Mesela Barış’ın yerinde başkası olsa oynamayabilirdi, ufak tefek ağrıları vardı. Sahada çok iyi niyetli, yüzde 100’ünü veriyor. Onlara saha içerisinde daha çok sahip çıkmamız gerekiyor. Hatalar da oluyor, yanlışlar da oluyor. Bu galibiyetler beraber kazandığımıza galibiyetler.”

“HAKEM İYİ MAÇ YÖNETMEDİ”

“Bugün de oyun içerisinde doğru işler yaptık. Girdiğimiz pozisyonlar, kaçırdığımız goller. Stattaki hiçbir Galatasaraylı hakemin performansını beğenmemiştir. İyi bir maç yönetmedi Atilla hoca. Buna rağmen oyun içerisindeydi Galatasaray takımı. Net bir galibiyet kazandık.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum