• Reklam

Öğrencilerle sahur yaptı, trafikte bekleyen sürücülere iftarlık dağıttı

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Ege Üniversitesi öğrencilerinin sosyal medya üzerinden yaptığı sahur davetini geri çevirmedi. Karınca modeli saha çalışmasını da ara vermeden sürdüren Sürekli, ana kademe gençlik ve kadın kollarıyla birlikte gün boyu Gaziemir'de ziyaretler gerçekleştirdi.

Öğrencilerle sahur yaptı, trafikte bekleyen sürücülere iftarlık dağıttı
09 Nisan 2022 - 12:29 - Güncelleme: 09 Nisan 2022 - 12:30

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Ege Üniversitesi öğrencilerinin sosyal medya üzerinden yaptığı sahur davetini geri çevirmedi. Öğrencilerle birlikte sahur yaptı. Sürekli, öğrencilerle mutfağa geçip, yumurtalı patates yaptı. Öğrencilere ev sahipliği nedeniyle teşekkür eden Sürekli, inançlı ve kararlı bir gençliğin yetiştiğini söyledi. Sürekli, "Üniversite gençliğimiz; kendini bilen, milli ve manevi değerlerine bağlı, ülkesi ve şehrinde olup bitenlere duyarlı yeni bir neslin umudu. Hepsi pırıl pırıl. Onlarla sahur yapmak, sohbet etmek, sorularını yanıtlayarak görüşlerini dinlemek heyecan vericiydi. Gençlerimizden aldığım davetleri geri çevirmem mümkün değil. Onları sıklıkla ziyaret etmeye çalışıyorum. Bu kez sahur sofrasını birlikte kurduk. Oruca birlikte niyetlendik. Sahur sohbeti yaptık. Fikirleri, önerileri bu ülkenin sırtının yere gelmeyeceğinin kanıtı gibi. Onlara emanet edeceğimiz Cumhuriyetin, kadim tarihimizin yara almayacağına inanıyorum. Gözümüz arkada kalmayacak kadar sağlam bir nesil yetişiyor" diye konuştu.

TRAFİKTE BEKLEYEN ARAÇ SÜRÜCÜLERİNE İFTARLIK DAĞITTI

'Karınca Modeli Çalışması'na da ara vermeden devam eden AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin bu defaki durağı Gaziemir oldu.  Sürekli, partisinin ana kademe gençlik ve kadın kolları ile birlikte gün boyu Gaziemir'de AK Parti İzmir İl ve İlçe Teşkilatı üyeleri, sivil toplum kuruluşları, esnaf, muhtar, şehit ailesi ve kahvehane ziyaretlerinde bulundu. Sürekli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın da katılımıyla 'İftara 5 Kala' etkinliğinde trafikte bekleyen araç sürücülerine otobüste ve dolmuştaki yolculara iftarlarını açmaları için ikram dağıttı. İftar sonrası ev ziyaretleri de gerçekleştiren AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "Ramazan ayı boyunca saha çalışmalarımız devam edecek. Genel Başkan Yardımcımız, vekillerimiz, ilçe teşkilatlarımız da sürekli alanda. Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ ile bu kez Gaziemir ilçemizde iftarın bereketini yaşadık. Seferi vatandaşlarımızla azığımızı paylaştık. Hemşerilerimizle Gaziemir'in yerel sorunlarını da konuştuk. Milletimizle paylaşımımızın sınırı, zamanı yoktur. Onların derdi, derdimizdir. Makul talepler eğer bizim tasarrufumuzdaysa zaten oldu sayılsın; yok değilse, sonuna kadar takip edeceğimiz bilinsin" dedi. (DHA)


YORUMLAR

  • 0 Yorum