• Reklam

Öğrencilere, karanfilli karşılama

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'ni (MSKÜ) kazanan ve kayıt için kente gelen öğrencileri otobüs terminalinde, protokol üyeleri, karanfillerle karşıladı.

Öğrencilere, karanfilli karşılama
28 Ağustos 2023 - 16:51 - Güncelleme: 28 Ağustos 2023 - 16:52

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celal Ateş, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil-Denetleme Şube Müdürü Burcu Avcı, MSKÜ'yü kazanarak kayıt için gelen öğrencileri otobüs terminalinde karanfillerle karşıladı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celal Ateş, karşılama törenin geleneksel hale geldiğini belirterek, "9 bin 744 öğrencimiz yerleştirildi. Açık kalan 132 kontenjanın ise ek yerleştirmelerle dolacak. Öğrenci sayımız 47 bine ulaşacak" dedi.

Kayıt yaptıracak öğrenciler için terminalde belediyeler, üniversite ve İl Emniyet Müdürlüğü birer stant oluşturdu. Öğrencilere, Muğla'yı tanıtan broşürler dağıtıldı, soruları yanıtlandı. Kayıt süresince otogarda hizmet verecek standlar açık kalırken, öğrencilere üniversite kampüsüne kadar otobüsler ücretsiz servis hizmeti vereceği belirtildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum