• Reklam

ODTÜ'lü kızlar site kurdu, bağışa göre soyunuyor

Orta Doğu ve Teknik Üniversitesi'nden mezun olan bazı öğrencilerin "Odtufans" isimli bir web sitesi kurduğu ortaya çıktı. Öğrencilerin Onlyfans sitesine benzer bir mantık ile açtığı sitede, belirli bağış miktarına ulaşıldıkça sansürlü çıplak görüntüler sansürsüz bir şekilde yayınlanıyor.

ODTÜ'lü kızlar site kurdu, bağışa göre soyunuyor
07 Ağustos 2022 - 12:16 - Güncelleme: 07 Ağustos 2022 - 12:33
Sosyal medya "Odtufans"ı konuşuyor. ODTÜ’lü bazı öğrenciler, "Odtufans" isimli bir internet sitesi kurdu. "Odtufans", Amerika merkezli Onlyfans sitesi ile benzer bir girişim olarak görüldü. ODTÜ'lülerin bu yeni girişimi, sosyal medyada ses getirmeyi ise başardı. Peki "odtufans"ın içeriği ne?

Odtufans'ta belirlenen bağış miktarına ulaşıldıkça sansürlü çıplak görüntülerin sansürsüz halleri yayınlanıyor. Sitenin girişinde şöyle bir açıklama bulunuyor;

"Bu site ile kadın bedeninin politikleştirilmesine karşı bilinçlendirme kampanyası yapıyoruz. Kadın kendi bedeni üzerindeki tek karar merciidir. bedenin politikleştirilmesine ve sansürlenmesine karşıyız. Aşağıdaki her bir tierin açılması için belli bir bağış toplanmasını bekliyoruz. Bağışlarınız yüksek lisans eğitimimizi destekleyecektir.”

odtufans

Onlyfans, 2016 yılında kurulan, yetişkinlere özel içeriklerin paylaşıldığı bir internet sitesidir. Sitede ağırlıklı olarak cinsellik ve çıplaklık üzerine içerikler yer alırken kullanıcıların bu içerikleri görmek için belirli bir para ödemesi gerekmektedir.


YORUMLAR

  • 0 Yorum