• Reklam

O Ses Türkiye şarkıcısına uyuşturucu suçlaması

O Ses Türkiye ile tanınan şarkıcı Yansı Dilan Özçolpan hakkında, uyuşturucu satın almak istediği kuryenin yakalanmasıyla soruşturma açıldı.

O Ses Türkiye şarkıcısına uyuşturucu suçlaması
14 Nisan 2022 - 02:09 - Güncelleme: 14 Nisan 2022 - 02:21

Adını O Ses Türkiye isimli şarkı yarışmasında duyuran şarkıcı Yansı Dilan Özçolpan, uyuşturucu madde almak isterken yakayı ele verdi.

Uyuşturucu satıcısı Veysel S., 7 Ocak günü polis çevirmesine takıldı. Veysel S.'den pet şişenin kapağına zulaladığı 4 gram kokain ele geçirildi. Kurye ifadesinde, kendisini bir numaranın aradığını, uyuşturucuyu Nişantaşı'ndaki bir adrese götürdüğünü söyledi. Yapılan incelemelerde söz konusu numaranın Yansı Dilan Özçolpan'a ait olduğu saptandı. 

Sabah’tan Dilek Yaman Demir’in haberine göre,uyuşturucu satıcısıyla iletişim kurduğu belirlenen Özçolpan, "Ben sahnedeydim. Yanlış anlaşılma olmuş" diyerek kendisini savundu. Savcılık Özçolpan hakkında, "uyuşturucu madde temin etmek" suçundan soruşturma başlattı.

Yansı Dilan Özçolpan Kimdir ?

Yansı Dilan Özçolpan, meşhur olduğu sahne adıyla Yansı, söz yazarı ve müzisyendir. 20 Kasım 1989 yılında Giresun’da dünyaya gelmiş, 1 yaşından üniversite hayatına kadar İzmir’de yaşamıştır. İzmir Bornova Anadolu Lisesi, Boğaziçi Üniversitesi ve Modul Ünüversitesi mezunu olan Yansı, müzik hayatına küçük yaşlarda başlayıp lise ve üniversite yıllarında amatör ve profesyonel olarak müzikle uğramıştır. ENBE Orkestrası ile profesyonel olarak sektöre giren Yansı, O Ses Türkiye’de büyük başarı gösterdikten sonra hayranlarının ve çevresinin desteğiyle sektörde kendini göstetmeye başlamış ve aktif olarak Türkiye’nin birçok yerinde performans sergilemiştir. 2019’dan beri ünlü aranjör Alper Atakan’ın sahibi olduğu Boss Records bünyesinde çalışmalarına devam etmektedir. 26 Ekim 2020’de söz müziği Hande Ünsal’a ait olan Haklı Haksız’ı, 20 Eylül 2021’de söz müziği Oğuz’a ait olan Cam’ı piyasaya sürmüştür


YORUMLAR

  • 0 Yorum