"O başkana bakalım ne kadar sahip çıkacaklar!"

    AK Parti İzmir Milletvekili Kaya CHP’nin dün gerçekleştirdiği Karaburun ziyaretini gündemine aldı. Kaya, ‘’Bugün, yolsuzlukla suçlanan CHP'li Karaburun Belediye Başkanı'na tam kadro destek verdiler. Bakalım, ne zaman çark edecekler?’’ diye sordu.

    "O başkana bakalım ne kadar sahip çıkacaklar!"
    08 Ocak 2022 - 13:51
    CHP İzmir İl Örgütü dün Karaburun’a giderek, belediye başkanına destek verdi. Milletvekillerinin de bulunduğu ilçe ziyaretinde esnafın dertleri dinlenirken öncesinde Karaburun Belediyesi’nin CHP’li Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan’ın da katıldığı açıklama ile Karaburun Kaymakamı hakkında soruşturma başlatılması çağrısı yapıldı. 

    AK Parti’nin İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ise sosyal medya hesabından CHP’nin Karaburun ziyaretini gündeme aldı. Kaya, yolsuzlukla suçlanarak görevden alınan, bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilen eski belediye başkanı Serdar Aksoy’a CHP’nin destek verdiğini belirterek, ‘’Bugün, yolsuzlukla suçlanan CHP'li Karaburun Belediye Başkanı'na tam kadro destek verdiler. Bakalım, ne zaman çark edecekler?’’ diye sordu. 



    Kaya’nın sosyal medya paylaşımı şöyle; 
    "16 Ekim 2020... Yolsuzlukla suçlanan CHP'li Menemen Belediye Başkanı'na, CHP tam kadro destek verdi. Bir ay sonra çark edip, partiden ihraç ettiler.  Bugün, yolsuzlukla suçlanan CHP'li Karaburun Belediye Başkanı'na tam kadro destek verdiler. Bakalım, ne zaman çark edecekler?’’

    YORUMLAR

    • 0 Yorum