O artık gayrimenkul kraliçesi

    Yaz başından beri 60 konser veren şarkıcı Gülşen, tüm kazancını gayrimenkule yatırıyor. Şimdilerde üçüncü evini alan Gülşen'in ödediği para dudak uçuklattı.

    O artık gayrimenkul kraliçesi
    14 Kasım 2021 - 17:07
    Gülşen yaz başından beri 60 konser verdi. Konser başına 200 bin TL alan şarkıcı, tüm kazancını gayrimenkule yatırıyor. Gülşen iki dairesinin bulunduğu Zorlu Center'dan üçüncü evini aldı, 3.5 milyon dolar (35 milyon TL) ödedi. Gülşen'in Londra ve İspanya'da da evleri var.

    500 BİN TL'LİK SATIŞ
    Öte yandan Gülşen, İspanya'ya taşınmıştı. 15 bavulla gitmişti. Gülşen, yanına alamadığı eşyalarını depoya kaldırmıştı. Bunu fırsata çevirmek isteyen popçu, elbise ve aksesuarlarını internetteki bir ikinci el sitesi üzerinden satışa çıkarmıştı. Dünyaca ünlü markalardan alınmış pahalı kıyafet, ayakkabı ve çantalar arasında özel tasarımlar da var. Gülşen'in açtığı sanal mağazadaki 491 ürünün toplam değeri 500 bin TL. En pahalı parça 9 bin 900 TL'lik fiyatı ile Mugler imzalı sahne elbisesi.
    En ucuzu ise 15 TL'ye sattığı bileklikler. Şarkıcı, oğlu Azur Benan'a küçük gelen ayakkabı ve kıyafetlerini de satıyor. Ürünler çoktan satıldı.

    GÜLŞEN OĞLU AZUR BENAN İÇİN LONDRA'YA GİTMİŞTİ!

    Gülşen, sosyal medyadan paylaştığı haberle Oğlu Azur Benan'ın eğitim hayatına Londra'da başladığı duyurmuştu. Gülşen, "Londra'da yaşıyor" yönündeki iddialara da yanıt vermişti. Şakıcı Gülşen, "Bu aralar çok yoğun çalışıyorum" diye konuştu. Sahnede giydiği cüretkar kostümleriyle adından söz ettiren Gülşen'e konu hatırlatılınca, "Ben işimi yapıyorum" demişti.
    "Eleştiriler sizi etkiliyor mu?" sorusuna Gülşen şu yanıtı vermişti; "Bugüne kadar birilerini dinleyerek gelmedim buralara. Herkes kendi tavrıyla, tarzıyla, stiliyle yapmak istedikleriyle içinden gelenlerle ve kendine koyduğu hedeflerle kariyerinde ve iş hayatında devam etmeli."
    "Herkesin düşüncelerine yaptıklarına saygı duymak gerekiyor. Ben çok saygılıyım bütün arkadaşlarıma, iş arkadaşlarıma düşüncelerine yaptıklarına söylediklerine, bunun böyle olması gerekiyor. Bu yoruma açık bir konu değil bence."
    "Tabii ki herkes düşüncesini söyleyebilir ama onun belli bir seviyesi var tabi ki. Tarzım ve tavrımdan olumlu ya da olumsuz eleştiri olsa da vazgeçmem. Hiç kimse vazgeçmemeli yapmak istediği şeylerden. Bunun konuşulması çok saçma değil mi, bu arada. Bence konuşulması çok saçma."

    "OKUYUNCA HABERİM OLDU"
    İspanya'da ev aldığı haberlerini yalanlayan şarkıcı, "Bizim hiç haberimiz yok bundan. Okuyunca haberim oldu. Birçok şeyi okuyunca öğreniyorum, kendimle ilgili de. Öyle bir şey yok. Alakası yok" demişti.
     

    "AVRUPA'YA AÇILMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

    "Yurt dışında kaldığınız sürede Avrupa'ya açılmayı düşündünüz mü?" sorusuna Gülşen şu yanıtı verdi; "Düşünmüyorum. Yaptığımız şey müzik öyle bir noktaya geldi ki, Ozan da zaten biliyorsunuz Türkiye'deki evrensel müziği en iyi yansıtan ve yapan insanlardan, müzisyenlerden birisi."
    "Müziği sadece görsel dünyada değil ben müziğimle de bunun böyle olmasını çok seviyorum ve müziğime de yeni sound'ları katmayı çok seviyorum. Zaten takip eden, dinleyenler de bunu fark ediyor bence."


    YORUMLAR

    • 0 Yorum