Nurgül Yeşilçay'dan, dünyada ilk olan bir proje

    Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, 6 aydır üzerinde çalıştığı sürpriz bir projeye imza attı.

    Nurgül Yeşilçay'dan, dünyada ilk olan bir proje
    16 Ekim 2021 - 11:01

    Kamera yerine fotoğraf makinasının kullanıldığı sadece fotoğraflardan oluşan, dünyada ilk olma özelliği taşıyan yedi bölümlük mini dizi 'Poz', NFT olarak Kasım ayından itibaren satışa çıkacak.

    Yapımcılığını sevgilisi Necati Kocabay'ın senaryosunu yazıp, yönetmenliğini de en son Kefaret adlı dizide rol alan oyuncunun üstlendiği dizide  bölümler 3-4 dakika sürecek. 

    Fotoroman mantığında bölümlerin akışı sadece fotoğrafla ve fotoğrafın her türlü imkanı kullanılarak sağlanan dizi dünyada ilk olma özelliği taşıyor.

    Sadece 50 kişinin sahip olacağı dizinin, NFT (non-fungible token / benzersiz dijital varlık) olarak satış miktarının sekiz bin 600 dolar (yaklaşık 80 bin TL) olacağı öğrenildi.

    'POZ'un konusu 

    Gerilimli kara komedi türünde bir foto dizi olan Poz’da; çocuklu ve evli orta sınıf bir aile olan Suzan ve Harun, sıradan bir şekilde hayatlarına devam etmektedir. Harun ressam bir kıza aşık olur, bu durumu eşine hiç belli etmediğini zanneder. Ancak Suzan’ın bu durumdan haberdar olmasıyla olaylar bir felakete dönüşür.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum