Nereden nereye! Aysun Kayacı'nın son hali

    Bir dönemin en ünlü mankenlerinden olan Aysun Kayacı, 2012'de evlenip İngiltere'ye taşınmasının ardından gözlerden uzak bir hayat sürmeye başladı. Kayacı son olarak Bodrum'da tatil yaparken görüntülendi.

    Nereden nereye! Aysun Kayacı'nın son hali
    27 Temmuz 2023 - 14:26 - Güncelleme: 27 Temmuz 2023 - 14:46
    Bir döneme damgasını vuran manken Aysun Kayacı, yıllardır gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Ünlü model yıllar önce söylediği, 'Dağdaki çobanla benim oyum bir mi?' sözleriyle çok tartışılmıştı.

    Bir dönemin efsane mankeniydi... Aysun Kayacı Bodrum'da görüntülendi! Son hali şaşırttı - Resim: 1

    'Dağdaki çobanla benim oyum bir mi' ifadesi çok tartışıldı
    Sözlerinin ardından ifadesiyle ilgili pişmanlığını dile getiren Kayacı, "Söylediğim an pişman oldum. Ülkemi ve ülkenin insanlarını çok seviyorum." şeklinde konuşmuştu. Kayacı, daha sonra en popüler olduğu yıllarda Efe Kapancı ile dünyaevine girdi.

    Aysun Kayacı, Bodrum tatilinin tadını çıkarıyor - Magazin Haberleri

    Evlenip Londra'ya taşındı: Gözlerden uzak bir hayat sürüyor
    2012'de hayatını Efe Kapancı'yla birleştiren Kayacı, daha sonra İngiltere'nin başkenti Londra'ya yerleşti. Türkiye'ye yalnızca tatil yapmak için gelen Kayacı, son olarak Bodrum'da görüntülendi. Eski model evinin yakınında bulunan bir plajda denize girdi.

    Aysun Kayacı Bodrum'da

    Bodrum'da ortaya çıktı: Kilo aldığı görüldü
    Kendini Bodrum'un serin sularına bırakan Aysun Kayacı'nın kilo alması dikkatlerden kaçmadı. Efe Kapancı ile evliliğinden Maya adında bir çocuğu olan ünlü isim, arkadaş grubuyla yarım saat plajda kaldıktan sonra gözlerden kayboldu.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum