• Reklam

Necip'i ezip kaçan sürücünün planı bozuldu

Çeşme Otoyolu'nda bir gence çarpıp kaçan ve ölümüne neden olan sürücü, kaza yaptığı aracını çekici üstünde tamir ettirmek için memleketi Aksaray'a götürürken yakalandı. Adliyeye sevk edilen sürücü 32 yaşındaki R.F., tutuklandı. 

Necip'i ezip kaçan sürücünün planı bozuldu
20 Ağustos 2022 - 13:29 - Güncelleme: 20 Ağustos 2022 - 13:45
Bahri Karataş (KHA)

Bir hafta önce Çeşme çevreyolu üzerinde Urla gişelere 5 kilometre kala, rahatsızlanan  ve aracını emniyet şeridine çekip yüzünü yıkayan 25 yaşındaki Necip Ufuk Böğür'e bir araç çarpıp metrelerce sürükledi. Böğür, olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza, 13 Ağustos'ta saat 02.30 sıralarında, İzmir Çeşme Otoyolu Karaburun Kavşağı yakınlarında meydana gelmişti. Çeşme’den İzmir istikametine seyir halinde olan Necip Ufuk Böğür (25) idaresindeki araç, emniyet şeridine girerek durdu. Bu esnada sürücü yüzünü yıkarken, plakasının henüz tespit edilemediği başka bir araç, emniyet şeridindeki araca ve sürücüsü Böğür’e çarptı. Otomobil kaza yerinden kaçarken, Böğür olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerinde gerçekleştirilen incelemeler sonrasında İzmir Adli Tıp morguna kaldırılan Böğür’ün cansız bedeni otopsi işlemleri sonrasında yakınlarına teslim edildi.



Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaptığı çalışmalarda olay yerinde bulunan parçaların mavi renkli Mercedes marka araca ait olduğunu belirledi. Araç sahibinin Aksaray doğumlu R.F (32) olduğunu, kaza sonrası bahse konu araçı çekici üstünde Aksaray iline götürdüğünü tespit etti. 



Durum diğer illerdeki emniyet güçlerine bildirildi. Konya Kızören Jandarma ekipleri, bahse konu aracı çekici üzerinde aldı. Sakarya Üniversitesi İnternet ve Ağ Teknojileri Yönetimi mezunu ve İzmir'de özel bir firmada çalışan Necip Ufuk Böğür’ün ölümüne neden olan şüpheli R.F.,  Aksaray'da çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum