Narlıdere Folkart'ta büyük yangın

    İzmir’in Narlıdere ilçesinde Folkart’ta büyük bir yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler yangına müdahale ediyor.

    27 Nisan 2023 - 22:47 - Güncelleme: 27 Nisan 2023 - 23:42
    İzmir’in Narlıdere ilçesinde bulunan 4 blok, 168 daireden oluşan Folkart evlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın başladı. Alevler bir anda tüm binayı sardı. Korkului anlar yaşanırken ihbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi devam ediyor. Yangının neden çıktığı araştırılırken içeride mahsur kalanlar olup olmadığı araştırılıyor.
    Zaman zaman patlama seslerinin duyulduğu yangın çıkan binanın sakinleri ekiplerce tahliye ediliyor.



    VALİ OLAY YERİNDE
    Yangın, saat 22.30 sıralarında Yenikale Mahallesi İsmail Cem Sokak'ta bulunan lüks bir sitede çıktı. Henüz sebebi bilinmeyen yangında, alevler kısa sürede büyüyerek, lüks binayı tamamen sardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alevlerin gökyüzünü aydınlattığı yangına müdahale etti. Çevredeki binalarda oturanlar önlem amaçlı evlerini terk ederken, yanan siteden zaman zaman patlama sesleri duyuldu. Olayda ölü ya da yaralı konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadı. Söndürme çalışmaları sürdürülüyor.
    Olay yerine gelen İzmir Valisi Selim Köşger ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Köşger, yangının başladığı sırada tüm binada oturanların tahliye edildiğini bildirdi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum