• Reklam

Müslüme'nin ölümünde flaş gelişme

10 gündür aranan 3 yaşındaki Yörük kızı Müslüme Yağal’ın cansız bedeni bulunmuştu. Toprağa verilen küçük kızın aile fertleri gözaltına alındı.

Müslüme'nin ölümünde flaş gelişme
20 Kasım 2021 - 23:47

Mersin'de kaybolduktan sonra aranmaya başlanan ve Türkiye'nin gündemine oturan Yörük kızı Müslüme'den acı haber geldi. Küçük kızın cansız bedeni günler sonra dağın başında bulundu.

CİNAYETE KURBAN GİTMİŞ OLABİLECEĞİ DEĞERLENDİRİLDİ

Yörük kızı Müslüme'nin kaybolduğu yerin 7 kilometre uzağında ve 500 metre yükseklikte bir dağın tepesinde bulunması akıllarda soru işareti bırakırken, küçük Müslüme'nin cinayete kurban gitmiş olabileceği ihtimalini de doğurdu.

MÜSLÜME'NİN CANSIZ BEDENİ TOPRAĞA VERİLDİ

Müslüme'nin cansız bedeni otopsi için morga kaldırılırken, küçük kız bugün ebediyete uğurlandı. Müslüme'nin cansız bedeni Karaman'da toprağa verildi. Cenazede gözyaşları sel olurken, olayla ilgili olarak önemli bir gelişme yaşandı.
 

AİLE FERTLERİ GÖZALTINA ALINDI

Müslüme Yağal'ın, Gülnar İlçe Jandarma Komutanlığında gözaltına alınan aile fertlerinden baba Mehmet, anne Selvi, ağabeyleri, halaları, dedesi ile bazı yakınlarının gece boyunca ifadeleri alındı.

SORGUNUN DEVAMI İÇİN JANDARMA KOMUTANLIĞINA GÖTÜRÜLDÜLER

Jandarma ekipleri, gözaltındaki aile fertlerini sağlık kontrolünden geçirerek soruşturmanın devamı için yeniden Jandarma İlçe Komutanlığına götürdü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum