Murat Şener, Kültürpark Tenis Kulübünün başkanlığına talip

    Murat Şener, Kültürpark Tenis Kulübünün başkanlığına talip

    Kültürpark Tenis Spor Kulübünün 21 Ocak 2024 tarihinde yapılacak seçimli genel kurulu öncesi yönetime adaylığını açıklayan Avukat Murat Şener, 82 yıllık bir çınar olarak tanımladığı kulübü enerjisi yüksek bir takımla yöneteceğini açıkladı.

    Murat Şener, Kültürpark Tenis Kulübünün başkanlığına talip
    13 Aralık 2023 - 14:57
    Kültürpark Tenis Kulübü'nde (KTK) 21 Ocak'ta yapılacak seçimli genel kurul öncesi Murat Şener başkan adaylığını açıkladı. Yönetimini tanıtıp projelerini anlatan Şener, "Kulübü birlik ve beraberlik içinde yönetmeye talibiz. Dernek yapısından spor kulübüne geçerken, spor kulübünün seçilmiş ilk yönetim kurulu olmayı amaçlıyoruz" dedi.

    Çankaya'daki bir otelde yapılan basın toplantısında yönetim kurulu üyelerini tanıtıp projelerini anlatan başkan adayı Murat Şener, kulüpte 8 yıldır yönetim kurullarında görev aldığını hatırlatarak, "Kulübü birlik ve beraberlik içinde yönetmeye talibiz. Dernek yapısından spor kulübüne geçerken, spor kulübünün seçilmiş ilk yönetim kurulu olmayı amaçlıyoruz. 82 yıllık bir çınar olan kulübümüzün fiziksel şartlarından dijital altyapısına, kültürel faaliyetlerden tenis altyapı organizasyonuna kadar ihtiyacı olan her alanda hizmet etmek için göreve hazırız" diye konuştu.



    KTK'da yetişen sporcuların kalitesini ve sayısını artırıp açılacak kurslarla her yaştan insana tenis sevgisini aşılamayı planladıklarını dile getiren Başkan Adayı Şener, "Kulübümüzdeki 4 adet beton kortu toprak kort yapmak, kadın soyunma odasını revize etmek, atıl alanlarını hizmete açmak, milli takımlara her yaştan oyuncu vermek, başarıyı teşvik eden bir ödül sistemi oluşturmak, fizyoterapi merkezini hayata geçirmek, kurumsal hafızayı yeni döneme aktarmak, yaz okullarını daha aktif hale getirmek, kulüp arşivi, dijital altyapı oluşturmak, sosyal medyada etkin olup bültenler hazırlamak, kulüp lokalini iyileştirmek, KTK Ormanı, tenis ligine dönmek ve uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapmak projelerimiz arasında" dedi.

    YÖNETİM LİSTESİ HAZIR

    Kültürpark Tenis Kulübü Başkan Adayı Murat Şener'in yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu:

    "Ali Can Bozkurt, Alper Can, Arman Gençer, Aylin Syzlagyi, Elif Erginer, Gülen Ertuğ, Hande Ogan, Hakkı Karaağaçlar, Leon Teri, Mert Uyaroğlu, Mustafa Çapkan, Onur Susuzlu, Tamay Hepağır, Tolga Arsan, Tuna Soyer, Uğur Aksoy, Zeki Akman."

    YORUMLAR

    • 0 Yorum