Muradiye OSB heyetinden Manisa TSO'ya ziyaret

    MURADİYE Organize Sanayi Bölgesi (Muradiye OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık, beraberindeki heyetle Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nı (Manisa TSO) ziyaret etti.

    Muradiye OSB heyetinden Manisa TSO'ya ziyaret
    23 Kasım 2022 - 12:21 - Güncelleme: 23 Kasım 2022 - 12:22

    Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası'nda gerçekleşen ziyarete Muradiye Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Osman Kıvırcık'ın yanı sıra Muradiye Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Nihat Turan, Muradiye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Çetkin, Muradiye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri İlkay Deha Kurutaç, Serkan Yurteri, Denetim Kurulu Üyeleri Tuğrul Yavuz, Hasan Eryılmaz, Muradiye  Organize Sanayi Bölgesi Müdürü İlker Özdemir, Manisa Ticarete ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Çağrı Tuatay, Sezen Şenay, Manisa TSO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mehmet Baki Kılınç, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Bahar Çetkin, Ergün Kerey, Necdet Özgürler, Hüseyin Bezci, İlker Bilgin ve Tevfik Aslaner katılım sağladı.

    Muradiye Organize Sanayi Bölgesi heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, "Muradiye Organize Sanayi Bölgesi bildiğiniz üzere Manisa'mızın kanayan bir yarasıydı. Adeta gecekondu statüsündeydi. Bu süreçte hep birlikte emek verip elimizi taşın altına koyup, bu alana organize sanayi bölgesi statüsü kazandırdık. Tüzel kişiliğini almasının ardından da Osman başkanım ve siz değerli yönetim kurulu üyeleri kolları sıvadınız ve alt yapı sorunları olmak üzere birçok konuda büyük atılımlar yaptınız. Bunun dışında yaptığınız projeler ile Muradiye Organize Sanayi Bölgesi'ni cazibe merkezi haline getirdiniz. Yaptığınız çalışmaları takdirle izliyoruz. Yönetim kurulu arkadaşlarımla, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Muradiye Organize Sanayi Bölgesi İle uyumlu şekilde yol yürüyeceğiz. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman yanınızdayız. Odamızın seçimlerinde de Muradiye Organize Sanayi Bölgesi'nin desteği hep bizden yanaydı. Bugün de buraya gelerek bizlere şeref verdiniz. Gelecek dönemde de iki kurumun ilişkilerinin artarak devam edeceğini temenni ediyorum" dedi.

    'İKİLİ İLİŞKİLERİN GELECEK DÖNEMDE DE ARTACAĞINI SÖYLEYEBİLİRİM'

    Muradiye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık da "Manisa Ticarete ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz bizim için çok değerli bir isimdir. Geçmişte yaşanılan birçok süreçte birlikte hareket ederek Manisa iş dünyasına faydalı işler ortaya koyduk. Bu dönemde de tekrardan Yönetim Kurulu Başkanı seçilmesinden dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz. Kendisinin de dediği gibi iki kurumun ikili ilişkileri üst düzeyde devam ediyor. Sağ olsunlar bize her zaman destek oldular. Bu ikili ilişkilerin gelecek dönemde de artacağını rahatlıkla söyleyebilirim.  Bu düşünce ve duygular ile Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Mehmet başkanıma ve değerli yönetim kurulu üyelerine 'hayırlı olsun' dileğinde bulunuyorum. Bugün bizlere göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı da kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu. (DHA)


    YORUMLAR

    • 0 Yorum