Muhtarlar emniyet müdürüyle buluştu: Urla için el ele verelim!

    İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan, muhtarlar ve emniyet personeliyle huzur toplantısı yaptı.

    Muhtarlar emniyet müdürüyle buluştu: Urla için el ele verelim!
    29 Ocak 2022 - 18:56 - Güncelleme: 29 Ocak 2022 - 19:02
    Bahri Karataş (KHA)

    Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü sunduğu güvenlik hizmetleri hakkında muhtarları ve emniyet personeline bilgilendirme toplantısı düzenledi.

    İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan, daha huzurlu -güvenli bir Urla için polis ve halk ilişkilerini daha da güçlendirmek gerektiğini söyledi.

    Polis–halk ilişkilerine olumlu katkı sağlamak amacıyla, huzurlu ve güvenli yaşamın sağlanmasına yönelik sorunları dinleme ve yerinde çözüm üretilmesi yönünde yapılan çalışmalar kapsamında İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan başkanlığında, Atatürk Kültür Merkezi'nde İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Birim Amirleri, Çarşı Mahalle Bekçileri ve Mahalle Muhtarları ile birlikte  Huzur Toplantısı gerçekleştirildi.

    İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan, emniyet müdürlüğünün yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Erdoğan, başta 'Açıktan Hırsızlık', 'Dolandırıcılık', 'Motosiklet Hırsızlığı' ve 'Kasten Yaralama' olayları olmak üzere istatistiksel verileri de paylaştı. 

    Zeynep Erdoğan, "Belirlenen sorunların çözümünde polisle halkın ve muhtarlarımızın iş birliği içerisinde çalışması gerekmekte. Her zaman emniyet güçlerimiz desteklenmeli. Hep bitlikte hareket edersek, daha huzurlu bir Urla olur " dedi.

    Erdoğan, ayrıca yapılan toplantıya katılan çarşı ve mahalle bekçilerini muhtarlarlara tanıtarak, ilçedeki mahallelerin her noktasında görev yapan bekçileri ve ekiplere yaptıkları çalışmalarda destekte bulunmalarını istedi. 

    Toplantı, katılımcıların soru ve önerilerinin dinlenmesiyle sonlandı.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum