Muhsin Yazıcıoğlu İzmir'de anıldı

    2009 yılında seçim çalışmaları esnasında içinde bulunduğu helikopterin düşmesi/düşürülmesi neticesinde beraberindeki arkadaşları ile şehit olan Muhsin Yazıcıoğlu çeşitli etkinlikler ile İzmir'de anıldı.

    Muhsin Yazıcıoğlu İzmir'de anıldı
    28 Mart 2021 - 13:57
    Yazıcıoğlu'nun İzmir'deki son il başkanı Ahmet Bereket, gerçekleşen anma etkinlikleriyle ilgili, "2009 yılından bu yana her sene olduğu gibi bu sene de 23 -27 Mart 2021 tarihleri arasında TV programı ile başladığımız anma etkinliklerine çeşitli ilçelerimizi lokma, helva dökümleriyle sürdürdük. 27 Mart 2021 tarihinde de şehit liderimiz ve tüm şehitlerimiz için tarihi Konak camisinde düzenlediğimiz mevlit programı ile etkinlikleri tamamladık. Etkinliklerimiz boyunca bizleri yalnız bırakmayan tüm İzmirli hemşerilerimize, dava arkadaşlarımıza, etkinliklerin yapılması hususunda her türlü kolaylığı sağlayan başta İzmir Valimiz olmak üzere Konak kaymakamımıza,  Konak ilçe müftümüze teşekkür ediyor bu vesileyle de bir kere daha başta Şehit liderimiz Muhsin YAZICIOĞLU ve beraberinde Şehit olan dava arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları Cennet efendimize komşu olsunlar" dedi.



    ANDA UNUTMADI

    Bir anma etkinliği de ANDA Kardeşe Vefa Derneği İzmir Şubesi tarafından Çiğli’de yapıldı. ANDA İzmir Şube Başkanı Yusuf Koç anma etkinliğiyle ilgili olarak şunları dile getirdi:
    “Günün anlam ve önemine binaen başta Şehit Muhsin Yazıcıoğlu ve tüm vatan şehitlerimizin ruhunu mevlüt lokma ve dualarla yad ettik. Bizleri yalnız bırakmayan siyasi parti temsilcileri ve STK örgütlerine teşekkür ederim.”

    YORUMLAR

    • 0 Yorum