• Reklam

Muğla'nın plakası bu bayram 34!

BODRUM, Datça, Marmaris ve Fethiye gibi turizm merkezlerinin bulunduğu Muğla'ya, arife günü de Türkiye'nin dört bir yanından Kurban Bayramı tatili için binlerce kişi gelmeye devam etti. Şehir girişinde yaklaşık 5 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Araçların çoğunun 34 plakalı olması dikkat çekti.

Muğla'nın plakası bu bayram 34!
08 Temmuz 2022 - 13:43 - Güncelleme: 08 Temmuz 2022 - 17:32

Kurban Bayramı tatili için yola çıkan sürücüler, Aydın-Muğla kara yollarında trafik yoğunluğu oluşturdu. İstanbul yönünden gelen sürücüler, Menteşe ilçe merkezi girişinde yaklaşık 5 kilometrelik araç kuyruğuna neden oldu. Muğla genelindeki turistik tesislerde doluluk oranın yüzde 90'a ulaştığı öğrenildi. Yakın illerden gelen yerli turistlerin ise günübirlik tatil tercih ettiği belirtildi. Aydın-Muğla kara yolundaki uygulama noktasında polis ve jandarma trafik ekipleri, sürücüler ile yolculara broşür dağıtırken, Genel Bilgi Taraması (GBT) da yapıldı.

ODRUM'DA ULAŞIM DURMA NOKTASINDA

Dünyanın önemli turizm merkezlerinden Bodrum'da Kurban Bayramı tatili için yola çıkan sürücüler, arife gününde de kentin ana yollarında ve işlek caddelerinde trafik yoğunluğu oluşturdu. Güvercinlik Jandarma Kontrol Noktası'ndan son 1 haftada 80 bin araç giriş yaptı. Ekiplerce 10 binden fazla aracın kontrolü yapılırken, trafik akışının sağlanması için bölgede jandarma ekiplerinin çalışması sürüyor. Özellikle Turgutreis, Yalıkavak, Türkbükü ve kent merkezi istikametlerinde trafik, yer yer durma noktasına geldi. Yoğunluğun bayram süresince devam etmesi bekleniyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum