Muğla'da yabancı turiste yasak yok

    Muğla'da koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasından yabancı turistlerin muaf tutulduğu bildirildi.

    Muğla'da yabancı turiste yasak yok
    27 Kasım 2020 - 19:49

    Türkiye genelinde yeni bir karar alınıncaya kadar hafta sonları 10.00- 20.00 saatleri dışında sokağa çıkma kısıtlaması devam ediyor.

    Muğla İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, Vali Orhan Tavlı başkanlığında toplandı. Kurul, geçici süreyle kentte bulunan yabancı turistlerin hafta sonları uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulması kararını aldı. Muğla'ya gelen yabancı turistlere yönelik tur ve transfer hizmetlerini sağlayacak transfer araçları, sürücüleri ile profesyonel turist rehberlerinin de hafta sonu belirli saatler için getirilen kısıtlamalardan muaf tutulmasına karar verildi.

    Alınan karar kapsamında, teknik eğitim veren mühendislik fakültesi, tıp fakültesi gibi bölümlerde yüz yüze eğitime devam eden 20 yaş altındaki öğrenciler de üniversite yönetimince ders programını gösteren belgeyi ibraz etmeleri halinde şehir içi veya şehirler arası seyahat edebileceği bildirildi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum