• Reklam

Muğla'da aynı gün kar ve yaz!

Muğla’da geçtiğimiz günlerde yüksek kesimlere yağan kar sonrası vatandaşlar hafta sonunu kartopu oynayıp, piknik yaparak geçirdiler. Muğla'nın gözde turizm merkezlerinde Akyaka'da güzel havayı göre sahile akın etti.

Muğla'da aynı gün kar ve yaz!
15 Ocak 2023 - 19:59

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesine bağlı Göktepe dağında geçtiğimiz günlerde yağan bölgeyi beyaza bürüdü. Vatandaşlar hafta sonu tatilini kartopu oynayıp, piknik yaparak geçirdi. Kimi vatandaşlar beyaz örtünün tadını kayak yaparak çıkartırken, off road ekipleri de karlık bölgede araçları ile off road yaptı.



Bölgeye piknik yapmaya gelen Aydın Takmak, "Hafta sonunu değerlendirmek, hem de çocukları gezdirmek için buraya geldik.

Mangal yaparak piknik yaptık. Kar olmasına rağmen hava adeta bahar havası gibi. Bizler de bu güzelliği değerlendiriyoruz. Çocuklarımızla birlikte eğlenerek güzel bir gün geçirdik" dedi.



AKYAKA'DA YAZ

Muğla'da üç gün süren sağanak yağış yerini güneşli havaya bırakmasının ardından vatandaşlar hafta sonu tatilini de değerlendirmek için Akyaka sahiline akın etti.

Hava sıcaklığının 18 dereceyi bulduğu sahil kesiminde vatandaşlar sahile konulan masa ve sandalyeleri tıklım tıklım doldurdu.

Aileler sahilde güneşli havanın tadını çıkarırken, çocuklar da deniz keyfi yaptı. Akyaka sahil yolunda yürüyüşe yapan aileler kış aylarının ortasında güneşli bir havada yürüyüş yaptılar.


YORUMLAR

  • 0 Yorum