• Reklam

Müge Anlı'da ortaya çıkan ve intiharla biten bir dram

UŞAK'ta yaşayan, çıktığı televizyon programında ortadan kaybolan eşi Zehra Kıyak'ın (30) pidecilik yapan komşusuyla kaçtığını öğrenen Serkan Kıyak (32), evinde iple kendisini tavana asarak yaşamına son vermişti. Genç adamın, yetiştirme yurdunda büyüdüğü, hayatının acılarla geçtiği ortaya çıktı.

Müge Anlı'da ortaya çıkan ve intiharla biten bir dram
13 Aralık 2021 - 16:40 - Güncelleme: 14 Aralık 2021 - 11:14
Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde memur olan 1 çocuk babası Serkan K., 3 Aralık'ta 2 yıllık eşi ev kadını Zehra K.'nin ortadan kaybolması üzerine polise kayıp başvurusunda bulundu. Polis Zehra K.'yi ararken, Serkan K. de eşinin bulunması için bir televizyon kanalında yayınlanan programa çıktı. Eşine, 'Evine, çocuğunun yanına dön' çağrısı yapan Serkan K., hayatının şokunu yaşadı. Serkan K., programa bağlanan eşi Zehra K.'nin pidecilik yapan komşusuyla kaçtığını söylemesiyle yıkıldı. Programın ardından Serkan K., memleketi Uşak'a döndü.

Serkan K., dün 1 yaşındaki kızını kız kardeşi Seval K.'ye bıraktıktan sonra evine dönüp yakınlarını telefonla arayarak helalleşti. Durumdan şüphelenen yakınları aramalara rağmen Serkan K.'ye ulaşamayınca, polise haber verdi. Dün saat 12.00 sıralarında Serkan K.'nin Durak Mahallesi, Hoca Tahir Efendi Sokak'taki evine giden polis ekipleri, kapıyı çilingire açtırıp içeri girdi. Ekipler, Serkan K.'nin tavana iple asılı cesedi ile karşılaştı.
Serkan K.'nin cenazesi, otopsi için Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

SERKAN KIYAK'IN ACI HAYATI

Serkan Kıyak, 1989 yılında Uşak'ta dünyaya geldi. Yetiştirme yurdunda büyüdü. 2019 yılında görücü usulüyle Zehra Kıyak ile evlendi. Çiftin, 2020 yılında bir kızı oldu.

Serkan Kılıç'ı intihara sürükleyen süreç yaklaşık bir ay önce eşinin G. isimli bir adamla kaçmasıyla başladı. Önce eşinin başına bir şey geldiğinden şüphelenip aramaya başlayan talihsiz gencin eşinin bir başka adamla kaçtığını öğrenmesi üzerine, 6 Aralık 2021 günü ATV' de yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına çıktı ve burada eşine dönmesi için çağrı da bulundu.
Eşinin kaçması ile bunalıma giren S.K.'nin yakınlarına telefonundan mesaj çekerek helalleştiği ve vedalaştığı öğrenildi.



MÜGE ANLI BUGÜN SİLAH GİYİNDİ

Konuklarıyla birlikle siyah giyindiği görülen ünlü sunucu Müge Anlı 13 Aralık 2021 Pazartesi günü programı, "Bugün aslında güzel haberlerle programı açmayı düşünüyordum ama ne yazık ki onları biraz ertelemek zorundayım. Çünkü dün çok üzücü bir haber aldım. Hepimiz onu çok sevmiştik, eşi için gözyaşı dökmüştü. Serkan Kıyak. Ne yazık ki buradan gittikten sonra çocuğunu ablasına bıraktıktan sonra hayatına son vermiş" sözleriyle açtı. Anlı, "Daha doğrusu, evde ölü olarak bulunuyor. Şu an üzerindeki soruşturmalar sürüyor" dedi.

"ZEHRA, SERKAN İLE HEP DALGA GEÇTİ"

Canlı yayında Kıyak'ın ailesi de ilk kez konuştu.

Yayına bağlanan Serkan Kıyak'ın kuzeni Fatma Hanım, "Söylenecek söz yok aslında. Biz dünden beri evindeyiz. Gerçekten acımız çok büyük. Söyleyecek bir şey bulamıyorum şu an. Çok sevdiğimiz bir insandı ve bizi çok büyük hayal kırıklığına uğrattı, büyük acıya sebep oldu kendisi. Dün annesini aradı. Biz zaten haberi aldık, annesine gittik. Şu an burada değil, şehir dışında. Halamı arayıp, 'Zehra, çocuğum nerede? Onu almaya geleceğim' diye sordu ısrarla. Halam da çocuğun yerini söylemedi. Ve 'Çocuğumu da alacağım ve maaşımı da alacağım' dedi ve bunu gülerek söyledi. Sinir krizine girdi. Gizli numaradan aramış, ses kayıtları da vardır" diye konuştu.

"Zehra hep dalga geçti" diyen Fatma Hanım, "Gülerek, Serkan ağabeye mesajlar atarak resmen dalga geçti. Tüm Türkiye şahit oldu. Kendisi yerlere attı, çok ağladı" dedi.

SERKAN KIYAK'IN KARDEŞİ: EN SON BİZİMLE VEDALAŞTI

Serkan Kıyak'ın kız kardeşi Ayşe Şenol ise, "Çok kötüyüz. Ağabeyim en son vedalaştı bizimle, kandırdı bizi. Hiç böyle bir şey yapmayacaktı. Otobüste çok konuştuk onunla. Çok konuştuk, 'Kızım için her şeyi yapacağım, istemiyorum lanet olsun' dedi. 'Ben bir daha çıkmayacağım programa, benim ünlü olma gibi bir amacım yok' dedi. Çocuğuna çok düşkündü. Babasının ninnisiyle uyudu dün gece" diye konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum