Müdürüm bizi maça götür!

    Urla İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan, sosyal sorumluluk kapsamında Kızılay gönüllüsü 16 engelli genci, Pınar Karşıyaka- HDİ Sigorta Afyon Spor Süperlig Erkekler Basketbol maçına götürdü.

    Müdürüm bizi maça götür!
    22 Kasım 2021 - 18:04
    Bahri Karataş (KHA)

    Urla İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan, Kızılay Gönüllüsü 16 engelli çocuk ve genci yanlarında bulunan veli ve refakatçileri ile birlikte pazar günü Pınar Karşıyaka-HDİ Sigorta Afyon Spor Süperlig basketbol karşılaşmasında misafir etti.

    İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan'ın öncülüğünde sosyal farkındalık yaratmak için yapılan organizasyonda, ilçeden hareket eden 38 kişilik kafile önce Karşıyaka Girne Caddesi'nde yemek yedi, daha sonra saat 15.30'da maçı izlemek için stada geçti. 

    Maç öncesinde parke üzerine çıkan gençler basket atışları ile eğlendiler ve hoş zaman geçirdiler.



    Maç boyunca yerlerinde duramayan kafile maçın bitimi ile Karşıyakalı basketbolcular ile zafer kutladılar ve bol bol hatıra  fotoğrafı çektirdiler.

    Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan, "Çocuklarımız ve aileleri rutin yaşantılarından uzaklaşarak güzel bir gün geçirdiler. Bu tür organizasyonlar onlara moral veriyor. Mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Aralıklarla bu gibi etkinliklere götürmeye devam edeceğiz. Onları mutlu etmek çok güzel" dedi

    YORUMLAR

    • 0 Yorum