Motosikletli maskeli saldırganlar ateş açtı

    İZMİR'in Karabağlar ilçesinde motosikletin üzerindeki maskeli iki kişi,  sokaktan geçerken iş yerlerine ateş açtı. Olayda 3 kişi yaralanırken, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

    Motosikletli maskeli saldırganlar ateş açtı
    18 Nisan 2023 - 11:24 - Güncelleme: 18 Nisan 2023 - 11:26

    Olay, bugün saat 13.00 sıralarında, Aydın Mahallesi 4328. Sokak'ta meydana geldi. Yüzleri maskeli iki kişi, motosikletle sokaktan geçerken işyerlerine ateş açtı. Mermilerin isabet ettiği 3 işyerinin camı kırılırken, işyeri sahibi M.E. (27) ile müşteriler Z.B. (48) ve C.Ö. (69) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine, sağlık ve polis ekipleri geldi. M.E., Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Z.B. ve C.Ö. ise Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan C.Ö.'nün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

    SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

    İzmir'in Karabağlar ilçesinde motosikletteki maskeli iki kişinin yoldan geçerken işyerlerine düzenlediği silahlı saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. 3 kişinin yaralandığı saldırının kaydedildiği görüntülerde, maskeli olduğu görülen iki kişiden motosikletin arka koltuğunda bulunan yolcu konumundaki şüphelinin tabanca ile iş yerlerine ateş açtığı görüldü. Saldırıdan sonra kaçan 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum