• Reklam

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir milletvekili adayları tanıtıldı

MİLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilleri Genel Seçimleri için milletvekili adaylarını tanıttı. İzmir'de bir otelde düzenlenen tanıtım töreninde konuşan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, "Türk demokrasi tarihi bir yol ayrımında, 2023'te bu kavşak Türk Milliyetçilerine büyük ve önemli vazife atfediyor" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir milletvekili adayları tanıtıldı
13 Nisan 2023 - 18:25 - Güncelleme: 13 Nisan 2023 - 18:28

Türkiye'de, 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilleri Genel Seçimleri için milletvekili adaylarını Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) bildiren siyasi partiler, aday tanıtım toplantılarına başladı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı tarafından İzmir'de bir otelde düzenlenen toplantıda, MHP İzmir milletvekili adayları kamuoyuna tanıtıldı. Tanıtım töreni öncesinde vekil adayları önce Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na, Konak Meydanı'nda ise Şehir Hasan Tahsin Anıtı'na çelenk sunumu yaptı. MHP'li adaylar, daha sonra ise Basmane'deki Emir Sultan Türbesi'ni ziyaret etti. "Devlet ve milletiyle her şeyden önce Türkiye' sloganıyla gerçekleşen aday tanıtım toplantısında, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, MHP'li Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da katıldı.

'TÜRK DEMOKRASİ TARİHİ BİR YOL AYRIMINDA'

Tanıtım toplantısını 'Bugün bizim düğünümüzdür' diye niteleyen MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, "Türk demokrasi tarihi bir yol ayrımında, 2023'te bu kavşak Türk milliyetçilerine büyük ve önemli vazife atfediyor. Bu vazife 100 yıl önce seninleydi bugün yine sende. Bayrağına, toprağına, vatanına sahip çıkma vazifesi yine sana verildi. Sen diyorum, sen, ben, hepimiz. Unutulmamalı ki Türkiye hem Türk dünyasının hem İslam aleminin Balkanlar'dan Afrika'ya gönül coğrafyasının umut ışığıdır. Bu ışığın sönmesi Türk coğrafyasının karanlığa gömülmesi demektir. Güç olma yolunda mesafe kat etmiş Türk Milleti, bu yürüyüşün sekteye uğramaması için milletimizin CHP, PKK, FETÖ ve Pagosçular'ın eline bırakılmaması gerekmektedir. Biz çalışacağız Allah da nasip edecek. Önümüzde 30 gün var, bu 30 günde emeğini, alın terini, çalışmasını esirgeyen herkes vebal atındadır. Her gönüldaşımız kalan 30 günde vazifesini yapmayan her bir ülküdaşımız, vebal altında kalacaktır bilesiniz" dedi.

MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KAMUOYUNA TANITILDI

İl Başkanı Şahin'in konuşmasının ardından adaylar MHP İzmir 1. Bölge milletvekili adayları sırasıyla, Hasan Kalyoncu, Bahadır Bumin Özarslan, Cihan Aslan, Selahattin Şahin, Ufuk Aksoy, Sıdıka Topal, Salim Arduçlu, Lokman Kızılörenli, Nihal Baş, Ali Durut, Abdullah Batuhan Gürbüz, Hülya Aykaç, Halit Göndüz, Kayhan Derya yanı sıra MHP İzmir 2. Bölge milletvekili adayları sırasıyla, Tamer Osmanağaoğlu, Abdulkadir Bektaş, İsmail Obuz, Ayşegül Ekşi, Recep Akan,  Eyüp Erim Ergören, Çetin Altın, İhsan Gürkan Taşkın,  Ahmet Deha İmal, Yiğit Fikri Atalı, Hasan Sekin, Erhan Elibol, Mustafa Çintaş ve Mehmet Mert Dolğaç sahneye çağrılarak kamuoyuna tanıtıldı.(DHA)

YORUMLAR

  • 0 Yorum