Milli Takımda Burak Yılmaz şoku

    2022 Dünya Kupası Elemeleri'ne fırtına gibi bir başlangıç yapan Türkiye, bu kez Letonya engelini aşmak için sahaya çıkacak. Bugün Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Türkiye - Letonya maçı saat 21.45'te başlayacak.

    Milli Takımda Burak Yılmaz şoku
    30 Mart 2021 - 15:39

    Hollanda ve Norveç galibiyetleri ile 2022 Dünya Kupası Elemeleri'ne süper bir başlangıç yapan A Milli Takım, G Grubu'nda bugün 3. maçına çıkacak. Liderlik koltuğunda oturan ay-yıldızlı ekibimiz, ilk iki maçında Karadağ ve Hollanda'ya boyun eğen Letonya'yı ağırlayacak. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak olan bu karşılaşma TRT 1'den yayınlanacak.

    Norveç maçının 11 ile sahaya çıkması beklenen Türkiye'de kaleyi Uğurcan koruyacak. Savunma dörtlüsünde Mert-KaanÇağlar- Umut görev yapacak. Ortada Okay-Ozan, kanatlarda Hakan-Kenan, forvet arkasında Yusuf, en uçta ise Burak oynayacak. Bu arada karşılaşmayı yönetecek olan Polonyalı hakem Daniel Stefanski, ilk kez A Milli Takım'ın bir maçında düdük çalacak.

    Ay-Yıldızlı ekibimiz, bugün tarihindeki 589. maçına çıkacak. Türkiye, 98 yıllık tarihinde 315'i resmi, 273'ü özel 588 maç oynadı. Milliler, 224 galibiyet, 140 beraberlik ve 224 yenilgi aldı.

    A Milli Takımımız, tarihi boyunca oynadığı 588 karşılaşmada 782 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Ay-yıldızlı ekibimiz, bu karşılaşmalarda kalesinde ise toplam 839 gol gördü.

    BURAK YILMAZ ŞOKU

    2022 Dünya Kupası'nda Avrupa Elemeleri'nde G grubunda bu gece Letonya ile karşılaşacak olan Türkiye A Milli Futbol Takımı'mızda Burak Yılmaz şoku yaşanıyor.

    Grip olduğu açıklanan yıldız golcünün Letonya karşısında forma giyip giyemeyeceği maç saatinde belli olacak.

    A Milli Takım'ımızda daha önce rahatsızlıkları nedeniyle İrfan Can Kahveci, Nazım Sangare, Mehmet Zeki Çelik, Merih Demiral, Kaan Ayhan, Dorukhan Toköz, Cenk Tosun ve Emre Kılınç kadrodan çıkartılmıştı.
     

    Muhtemel 11'ler

    Türkiye: Uğurcan Çakır, Mert Müldür, Ozan Kabak, Çağlar Söyüncü, Umut Meraş, Ozan Tufan, Okay Yokuşlu, Kenan Karaman, Yusuf Yazıcı, Hakan Çalhanoğlu, Burak Yılmaz

    Letonya: Ozols, Fjodorovs, Tarasovs, Cernomordijs, Jurkovkis, Zjuzins, Tobers, Kamess, Ikaunieks, Ciganiks, Uldrikis


    YORUMLAR

    • 0 Yorum