• Reklam

Milli sporcular İzmir'de ringe çıkıyor

İzmir'deki uluslararası kick boks organizasyonunda farklı ülkelerden sporcular, ülkemizden Dünya ve Avrupa şampiyonalarında bir çok başarıya imza atmış milli sporcularımıza karşı mücadele edecek.

Milli sporcular İzmir'de ringe çıkıyor
10 Kasım 2021 - 11:45 - Güncelleme: 10 Kasım 2021 - 21:59
Umut Fight Center Gençlik ve Spor Kulübü tarafından yapılacak bu organizasyonun amacı başarılı sporcuların profesyonel arenada yarışmalarını sağlamak ve çocuklarla gençleri spora teşvik etmek olarak açıklandı.
Organizasyonda kadın sporcularda yer aldığını dile getiren kulüp yetkilileri, “Kadının gücünü ring arenasında göstermek ve kız çocuklarıyla kadınlarının mücadele sporlarını yapmalarına teşvik etmek amacındayız. Avrupa, dünya şampiyonalarında önemli başarılar yakalamış kadın milli sporcularımız geceye renk katacaklardır” dedi.
Umut Fight Arena Profesyonel Kick Boks Organizasyonu, 21 Kasım Pazar günü saat 18.00'de yapılacak müsabakalarla başlayacak. Saat 20.30'dan itibaren tr35 kanalından canlı olarak yayınlanacak. İzmir’in Bayraklı ilçesinde gerçekleşecek bu organizasyonun promotörlüğünü milli sporcu ve milli takım antrenörü Umut Norgaz, genel koordinatörlüğünü Ömer Yusuf Ayata ve Berk Kuran yapacak.




YORUMLAR

  • 0 Yorum