Milletvekilinin eşinin halası bizde çalışmıyor

    CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın eşi Duygu Dikmenoğlu’nun halası Bahar Bulur’un Buca Belediyesi’nde işe alındığı iddialarının yalan olduğunu kaydeden Başkan Kılıç, “Benim gözümden mi kaçtı diye sordurdum insan kaynakları müdürümüze… Yok öyle bir şey. Resmi evrak olarak da böyle birinin olmadığı kanıtlı...” dedi. Haber Oda tv'de yayınlanmış, oradan alıntı yapılmıştı.

    Milletvekilinin eşinin halası bizde çalışmıyor
    14 Ekim 2022 - 15:33
    Bazı yayın kuruluşlarında CHP’li Tuncay Özkan’ın eşinin halasının Buca Belediyesi’nde işe alındığı yönünde iddianın ortaya atılmasının ardından konunun tarafı olan Özkan iddialara yanıt vermişti. Özkan, Buca Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün başkanlık makamına yazdığı yazıyı paylaşarak haberi yalanlamış ve Odatv'de haberi yapan şahıs hakkında hukuki girişimlerde bulunacağını duyurmuştu.


    BENİM Mİ GÖZÜMDEN KAÇTI DİYE BAKTIRDIM…
    Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ise iddialarla ilgili olarak yaptığı açıklamada Özkan’ın akrabasının başka bir devlet kurumunda üst düzey memur olarak çalıştığını dile getirdi. İddiaların ortaya atılmasının ardından bir araştırma yaptığını kaydeden Başkan Kılıç, resmi evrakı göstererek “Benim gözümden mi kaçtı diye sordurdum insan kaynakları müdürümüze… Yok öyle bir şey. Resmi evrak olarak da böyle birinin olmadığı kanıtlı… Bizde hiç çalışmamış böyle biri. Kendisi geçmişte başka bir kurumda üst düzey bir devlet memuruymuş” dedi.

    OLMAYAN BİR ŞEYİN HABERİNİ YAPMAK ÇOK SORUNLU
    Çıkan haberlere anlam veremediğini kaydeden Kılıç, “Mesela benden önce eşimin kardeşi belediyeye girmiş, benle alakası yok. Benden önceki dönemlerle ilgili o da. Bu haberlere hiç anlam veremiyorum. Gazetecilikte bir gerçek vardır ve yakalarsın haberini yaparsın. Ancak olmayan bir şeyin haberini yapmak çok sorunlu… Ben olmayan bir şeyi nasıl kanıtlayabilirim. Dava açtım diyelim…  Neden bunlar yapılıyor diye kendime soruyorum ama cevabını bulamıyorum” ifadelerini kullandı.

    YORUMLAR

    • 1 Yorum
    • please do not ask
      1 yıl önce
      bugünkü önkibar youtube söylemi: çalışmadı belgesi sahte, SGK prim ödeme listesinde ismi açıkça yazılı, değil mi? yalan moda olmuş ise, artık yalana SON verilecek! içinde tek bir yalan olmayan ahir alem başlamak üzere, bu lokal hiper uzam ve çoklu zaman okları kısmen kapanacak! en iyisi yeşillik ekelim lütfen, yeşillik ebedi alemde hep güzel, selam yurdunda yeşillik çok güzel, selamlarız cümleten