Milletvekili Kılıç' ın PCR testi negatif çıktı

    CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, oğlu okulda Covit 19' a yakalandı. Kılıç ve eşi Ahmet Kılıç ,temaslı oldukları için 5 gün karantinaya alındı. Bugün yapılan PRC testi negatif çıkan karı koca Kılıçlar'ın karantinası sona erdi. Bahri Karataş ( KHA)

    Milletvekili Kılıç' ın PCR testi negatif çıktı
    19 Eylül 2021 - 00:30

    CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç,  karantinanın sona erdiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda duyurdu.  

    Kılıç , " Karantina bitti,PCR test sonucum negatif çıktı. Bu süreçte arayıp soran başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere Milletvekili arkadaşlarıma, Örgütümüze, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarımıza ve tüm dostlara teşekkür ederim. İyi ki Cumhuriyet Halk Partisi ailesinin bir üyesiyim" dedi.

    Karantinaya alınan Sevda Erdan Kılıç, "Hafta boyunca bir veli olarak çocuklar açısından kaygılarımı kamuoyuyla paylaşırken, bugün oğlumun korona virüs testi pozitif çıktı.Ben ve eşim temaslı olduğumuzdan 5 günlük bir sonraki PCR testine kadar karantina sürecine girdik.  Covid sürecinin başından itibaren kendi seçim bölgem olan İzmir ve Türkiye’nin dört bir yanında alan çalışmaları yaptım.Bugüne kadar hem kendimi hem ailemi bu virüsten korumuşken okulların açıldığı ilk haftada oğlumun Covid olması,bazı sınıfların karantinaya alınması,ülke genelinde ise 198 dersliğin kapatılması ve öğrenci başı 20 TL ‘Temizlik ve Hijyen’ ödeneği ayrılan okullarda tedbirlerin yeterince alınmadığını bir kez daha göstermektedir.Hem öğrencilerin sağlığını korumak hem de velilerin endişelerini gidermek için Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığından bu konuda ciddiyet bekliyoruz" dedi.

    "İYKİ CHP AİLESİNİN ÜYESIYİM "

    Sevda Erdan Kılıç, karantinanın bittiğini sevincini bu şekilde açıkladı;

    "Karantina bitti,PCR test sonucum negatif çıktı. Bu süreçte arayıp soran başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere Milletvekili arkadaşlarıma, Örgütümüze, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarımıza ve tüm dostlara teşekkür ederim. İyi ki Cumhuriyet Halk Partisi ailesinin bir üyesiyim."


    YORUMLAR

    • 0 Yorum