• Reklam

Milletvekili Çankırı'dan İzmir mesajları

AK Parti İzmir Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ceyda Bölünmez Çankırı, yapımı başlayan ve devam eden Menderes Devlet Hastanesi, Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi ve Gaziemir Kaymakamlık inşaatlarını yerinde inceledi ve açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Çankırı'dan İzmir mesajları
09 Mayıs 2021 - 16:36
AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı; yapımı devam eden Menderes Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Proje sorumlusu teknik ekipten bilgi alan Çankırı’ya İlçe Başkanı Süleyman Artcı ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Hastanenin hedeflenen tarihte hizmete açılacağını söyleyen Çankırı; “Menderes’in kendi hastanesine kavuşmasına çok az kaldı. Büyük bir gayretle, hızla yol alınıyor. Sona yaklaşıldı diyebiliriz. Söz verildiği tarihten önce hizmete açmayı umuyoruz. 2 yıldır CHP’li yerel idarenin elinde çok zaman kaybeden, yerel hizmet alamayan Menderes’e 2024’te derin bir nefes aldıracağız. Ancak, o zamana kadar da her zaman yanında olacağız.” diye konuştu.

Kimse böbürlenmesin! Bakanlığımızın başarısı…

75 yataklı, tam donanımlı devlet hastanesi yapımının ihale süreciyle birlikte hız kazandığını belirten AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı; sözlerini şöyle sürdürdü; “2 yıldır Menderes’i hizmete aç bırakan CHP’li yerel idare; hastaneyi kendi başarısı gibi göstermeye çalışmıştır. Neyse ki halkımız, gerçekleri görüyor. Kimse böbürlenmesin, bu tümüyle Sağlık Bakanlığımızın çabası ve başarısıdır. Dış cephe ve iç tesisat çalışmaları birlikte yürütülüyor. İlçemize yakışır, ihtiyacı büyük ölçüde karşılayacak donanımda bir sağlık tesisi olacak. 3 Mart 2022’de açılması hedeflenmişti. Ancak, gelinen aşama gösteriyor ki; hedeflenenden önce hizmete açılacak. Menderes Devlet Hastanesi, 3.300 m2 oturum alanına ve 17.543 m2 kapalı alana sahip örnek bir proje. Hasta odaları tek kişilik ve çift kişilik olacak şekilde hazırlanıyor. 4 ameliyathane salonu, yetişkin ve çocuk yoğun bakım üniteleri; 40 adet poliklinik odasının yer aldığı, 3 doğum salonu, 10 diyaliz ünitesiyle ilçe halkımızın ihtiyaçlarına uzun yıllar boyunca cevap verebilecek.”

Buca’ya yakışır bir hastane inşa edilecek…

İzmir depremi sonrası ağır hasarlı durumuna gelen Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi yıkılarak rekor sürede yeni hastane yapılacağını vurgulayan Bölünmez Çankırı’ya incelemelerinde Buca Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer, AK Parti Buca İlçe Başkanı Hakan Kalfaoğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri iştirak etti.
AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, ‘‘Depremin hemen akabinde ilimize gelerek hasar gören sağlık kurumlarını inceleyen Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca, hasar gören Seyfi Demirsoy Hastanesi’nin yıkılarak yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini vermişti. Geldiğimiz noktada ihalenin 1 Mayıs tarihinde gerçekleştirildiğini ve inşaata başlanmasından sonra rekor bir süre olan 120 günde bitirilmesinin planlandığının müjdesini yineliyoruz. Buca’ya ve İzmir’e yakışır bir hastane olacağından kimsenin şüphesi olmasın, kıymetli hemşehrilerimize hayırlı olsun. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca nezdinde emeği geçenlere teşekkür ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Gaziemir, Kaymakamlık Binasına kavuşuyor…

‘’Gaziemir’de ikamet eden hemşehrilerimize daha yakışır şartlarda hizmet etmenin düsturuyla yeni Hükümet Binamızın temellerini atıyoruz’’ ifadelerini kullanan Bölünmez Çankırı, yapımı devam eden Gaziemir Kaymakamlığını, Gaziemir Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Serdar Muçay ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile yerinde incelemelerde bulundu.
Bölünmez Çankırı sözlerine şöyle devam etti, ‘‘TOKİ tarafından yapılacak Gaziemir Yeni Hükümet Konağı tamamlandığında, 10.051 m² arsa üzerinde, 7.700 m kapalı alanıyla, Kaymakamlık, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Tüketici Hakem Heyeti Başkanlığı, Nüfus Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Oman Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Kadastro Müdürlüğü ve Mal Müdürlüğü tek çatı altında toplanarak hizmetlerini sürdürecektir.  Bunula birlikte ilçemizde kuruluşu bulunmayan Sosyal Hizmetler Merkezi, İŞKUR gibi kurumlar ile Alsancak/Konak'ta ki binada faaliyetini sürdüren Gaziemir Tapu Sicil Müdürlüğü de ilçemizde hizmetlerini sürdürebilecektir. Böylece vatandaşlarımız farklı binalara ve hatta ilçelere gitmek zorunda kalmadan hizmet alabileceklerdir. Yeni Hükümet Konağı'nın yapılmasında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum olmak üzere emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyor, İzmir’imize, Gaziemir'imize hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

İzmirli hemşehrilerimiz yalnız değil…

İl ve ilçelerimizdeki Vefa Destek Grupları’nın çalışmalarını takip ederek, kendilerine destek veren Bölünmez Çankırı; zor bir dönemden geçildiğini vurgulayarak şunları söyledi; “Vatandaşlarımızın 7-24 yanındayız. Çalışanlarımızı, esnafımızı, çiftçimizi bu zor süreçte yalnız bırakmıyor, destekler yaratmayı sürdürüyoruz. Fedakârca çalışan ekiplerimize diledikleri zaman, her ihtiyaçlarında ulaşabilirler. Devletin eli, her yerde olduğu gibi, İzmir’in de üzerinde. Her alanda bu böyle. Aslında, İzmir çok daha fazlasını hak ediyor. Meydana getirdiği katma değer çok büyük. Tarımdan turizme kadar çok özel bir potansiyel taşıyor. Halkçıyız diyerek aldıkları oyların hakkını vermedikleri gibi; İzmir’i ve ilçelerimizi kendi kaderlerine terk ediyorlar. Şaibeleri almış başını gitmiş ve en kötüsü ülkemizin incisi olan şehrimizin toprağını, havasını, suyunu, geleceğini yok edecek adımlara göz yumuyorlar. İzmirli hemşerilerimiz şunu iyi bilsin ki, yalnız değiller. Biz buradayız. Her ne şartta olursa olsun hemşehrilerimizin yanındayız!”

YORUMLAR

  • 0 Yorum