MHP'li Kalyoncu: Bu tabelayı indirin!

    MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kalyoncu, Karşıyaka Belediyesi'nin restoran amblemi için kullandığı HDP logosuna tepki göstererek, "CHP, terör örgütünün paravanı HDP'yi taklit de etmeye başladı" dedi.

    MHP'li Kalyoncu: Bu tabelayı indirin!
    19 Aralık 2020 - 00:45
    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, İzmir Karşıyaka Belediyesi'nin sosyal tesisini Tunç Soyer yönetimindeki İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı bir şirketin işlettiğini belirtti. Prof. Dr. Kalyoncu, HDP logosu ile CHP'nin terör örgütünün paravanı HDP'yi taklit de etmeye başladığına dikkat çekerek  "Bu tabela inmelidir. Belediye başkanı İzmirliler ve bütün milletten özür dilemelidir" dedi.



    MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, şunları söyledi:
    "CHP ile HDP arasındaki işbirliği dile getirilince reddeden bazı CHP yöneticileri var. Ama İzmir'de belediyelerde yaşanan karışık işler, içiçe geçmiş olduklarını gösteriyor. 

    BÜYÜKŞEHİR'İN ŞİRKETİ İŞLETİYOR
    Büyükşehir Belediyesi'nin bir şirketi tarafından işletilen lokanta için kullanılan logo beraberliği herkese ilan ediyor. 
    HDP logosunu neredeyse aynıyla alıp belediyenin işyerinde tabela yapmışlar.
    Bu terörün yancısı olmaktan çok ileri gitmek ve onun güdümünde olmak demektir.

    CHP, TERÖR ÖRGÜTÜNÜN PARAVAN PARTİSİNİ DE TAKLİT ETMEYE BAŞLADI
    CHP mizah festivalinde Türk ve İslâm düşmanlarını baş tacı ediyor derken, terör örgütünün paravan partisini taklit etmeye de başlamıştır. 
    Hendekten görevden alınan belediye başkanlarını ağırlamaya, ihalelerden işe almalara kadar giden sürecin sonucunda Büyükşehir’i komple HDP’ye mi teslim etmek var?"

    BU TABELA İNMELİDİR
    MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, açıklamasının sonunda şöyle dedi:
    "Bu tabela inmelidir. Belediye başkanı İzmirliler ve bütün milletten özür dilemelidir."


    YORUMLAR

    • 0 Yorum