MHP, İzmir'den 2 adayını açıkladı

    MHP, İzmir'den 2 adayını açıkladı: Serkan Acar'la yola devam!

    MHP Genel Merkezi, İzmir’den iki belediye başkan adayını açıkladı. 2014’ten bu yana Aliağa Belediye Başkanı olan Serkan Acar partinin yeniden adayı oldu.

    MHP, İzmir'den 2 adayını açıkladı: Serkan Acar'la yola devam!
    12 Ocak 2024 - 09:02
    İzmir’de AK Parti ve MHP önümüzdeki yerel seçimde işbirliği yapacak. MHP; Büyükşehir’de AK Parti’nin adayını destekleyecek. MHP; Aliağa, Foça, Çeşme, Dikili ve Tire’de aday çıkaracak. Diğer ilçelerde ise AK Parti’nin adayları desteklenecek.


    "YENİDEN AYNI YOLDA YÜRÜMEYE TALİBİZ"

    Aliağa'da yeniden aday gösterilen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, X sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım ile adaylık açıklamasında bulundu.

    Başkan Serkan Acar yaptığı paylaşımda, ''10 yıldır dünya şehri olma hedefiyle Aliağamız için hep birlikte çalışıyoruz. Gerçekleşmeyi bekleyen hedeflerimiz için yine, yeniden elinizi tutmaya ve aynı yolda yürümeye talibiz. Allah utandırmasın…'' ifadelerine yer verdi

    ACAR’LA DEVAM

    MHP genel merkezi bugün 8 il, 47 ilçe belediye başkan adayını daha belirledi. Parti, 2014’ten bu yana Aliağa belediye başkanlığı görevini yürüten Serkan Acar’la yola devam etme kararı oldu. Acar, Cumhur ittifakının belediye başkan adayı oldu.

    Foça adayı ise Taner Acar oldu. 

    Öte yandan Milliyetçi Hareket Partisi, 8 İl, 40 Büyükşehir İlçe, 7 İlçe Belediye Başkan Adayı olmak üzere toplam 55 adayın daha isimini açıkladı.

    açıklanan isimler şu şekilde:



     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum