• Reklam

Metro Saldırganı Bu sefer de Suçu İfadesini Alan Savcıya Attı!

Kadıköy Tavşantepe metrosunda 24 Kasım 2021 tarihinde Emrah Yılmaz elinde bıçakla dehşet saçmış, metroda tartıştığı kadınlara yönelik hakaret ve tehdit içerikli sözler sarfedip bıçak savurmuştu. Olay sonrası İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında saldırgan adam hakkında 5 ayrı suçtan 18 yıl 3 ay kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

Metro Saldırganı Bu sefer de Suçu İfadesini Alan Savcıya Attı!
13 Mayıs 2022 - 18:59

DAHA ÖNCE DE CEZAEVİNDEN KAÇMIŞ

İstanbul Anadolu 27. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Emrah Yılmaz SEGBİS sistemiyle katılırken taraf avukatları da mahkeme salonunda hazır bulundu. Mahkeme, sanığın cezai ehliyetine ilişkin muayane işlemlerinin tamamlandığını ancak Adli Tıp raporunun henüz dosyaya dönmediği belirtti. Ayrıca sanığın önceden 'Hükümlüyken kaçma' suçundan ceza aldığını açıkladı.

Tutuklu sanık Emrah Yılmaz, savunmasında "Benim ifademi alan bayan savcı cinsiyet ayrımcılığı yapmıştır. Ben adliyeye ilk getirildiğim gün bana çok kötü davranıldı. Orada benim yaşadıklarım değil hep aleyhime olan deliller toplandı, olaya tek taraflı bakıldı. Ortada bir suç varsa mutlaka cezası olacaktır ama kaç aydır burada benim akli dengem ölçülmeye çalışılıyor, metrodaki görüntüler çözümlenmiyor" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum