Ayvalık Belediye Başkanı Ergin: Satın alma sahiplen

    Ayvalık Belediyesi Geçici Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde, hayvan dostları ve minik öğrencileri ağırladı. Etkinliğe katılan Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, can dostu edinmek isteyen hayvanseverlere seslenip, "Satın alma sahiplen" mesajı verdi.

    Ayvalık Belediye Başkanı Ergin: Satın alma sahiplen
    05 Ekim 2023 - 16:37 - Güncelleme: 05 Ekim 2023 - 16:38

    Ayvalık Belediyesi Geçici Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde, hayvan dostları ve minik öğrencileri bir araya getirdi. Merkezi ziyaret eden öğrenciler ve hayvan dostları, barınaktaki hayvanlar için mama hediye etti. Barınaktaki can dostları seven minikler keyifli bir gün geçirdi. Etkinlikte konuşan Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, proje aşamasındaki yeni barınak hakkında da bilgi verdi.

    Sokaktaki dostlarla bir değil her gün ilgilendiklerini, kedi ve köpeklerin kısırlaştırılmasına, onların yiyecek, içecek sorunlarına, aşılarına ve bakımlarına kadar her türlü detayı titizlikle önemsediklerini belirten Başkan Ergin, "Onların konforlu bir yaşam sürmeleri için yeni bir barınak alanı belirledik. Bir hastane kalitesinde can dostlarımızın bakımları, tedavileri gerçekleştirilecek. Öğrenme sürecinde olan çocuklarımızın sokak hayvanları konusunda farkındalıklarını ve sosyal duyarlıklarını geliştirmek bizim sorumluluğumuz. Çocuklarımıza küçük yaşlardan itibaren hayvan sevgisini aşılamak bizim için çok önemli" dedi. Can dostu edinmek isteyen hayvanseverlere seslenen Başkan Ergin, "Satın alma sahiplen" mesajı verdi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum