Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü kültür gezisi düzenledi

    Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü halkla ilişkiler ve Toplum Destekli Polislik çalışmaları kapsamında, ilçede görev yapan  mahalle muhtarları ve Menemen muharip gazilerini Çeşme'de gezdirdi.

    Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü kültür gezisi düzenledi
    27 Eylül 2022 - 09:56
    Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü halkla ilişkiler ve Toplum Destekli Polislik çalışmaları kapsamında, ilçede görev yapan  mahalle muhtarları ve yine ilçede faaliyet gösteren Menemen muharip gazileri (Kıbrıs Gazileri) ile birlikte önceki gün Menemen Belediye Başkanlığı'nın tahsis etmiş olduğu 3 adet otobüs ile birlikte ilçeden Çeşme'ye kültür gezisi düzenlendi.

    İlk olarak Çeşme Fenerburnu mevkinde ikamet eden Yozgatlı iş adamı Mehmet Ali Gökçeoğlu'na ait herkes tarafından balıklı ev olarak bilinen ve son yıllarda Çeşme ilçesinin simgesi haline gelen ve çok ziyaret edilen etrafı akvaryumla kaplı ev ve civarı hep beraber gezilerek Sakız Adası izlendi, iş adamı Mehmet Gökçeoğlu tarafında misafir gruba balıklar ve akvaryum hakkında bilgiler verildi.


    Otobüslerle hareket eden 70 kişilik misafir grup sırasıyla Çeşme ilçesinde bulunan Dalyan Körfezi, Dalyan Marina ve içerisi, Ilıca bölgesindeki sıcak su mevkii, ılıca sahili, tarihi İnkılap Caddesi, esnaflar ve dükkanlar ile Alaçatı köy içerisi hep birlikte gezilerek muhtarlara ve gazilere Çeşme ilçe tanıtımı yapıldı.

    Akşam saatlerinde Çeşme Belediye Belediye Başkanı Ekrem Oran tarafından misafir edilen muhtarlar ve gaziler, tahsis edilen büyük tur teknesi ile Marina içerisinden çıkılarak Çeşme Sahilleri ve koyları tekne turu ile gezdiler.

    Hoş bir tekne turu yapan grup akşam saatlerinde Çeşme Elit Life restoranda akşam yemeği yedikten sonra Boyalık mevkiinde bulunan Boyalık Beach Resort otele geçti.
    Boyalık Otel yöneticileri ve otel Genel Müdürü Orhan Belge tarafından ağırlanan misafirler gece Çeşme ilçesinden hareketle Menemen'e döndü.


    Yapılan gezi esnasında tüm gün boyunca mahalle muhtarları ve muharip gaziler ile birlikte bulunan Menemen İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev yapmış olduğu açıklamada: "Bizler Menemen Emniyet Müdürlüğü görevlileri olarak sizlerin 24 saat asayiş ve huzurunu sağlamak için çalışıyoruz, Bugün burada daha önce 3 buçuk yıl süreyle görev yapmış olduğum Ege'nin incisi olan güzel Çeşme ilçemizi hep beraber gezdik. Bu güzel gün ve kültür gezisi için bizlere destek veren Menemen Belediye Başkanlığı, Çeşme belediye başkanlığı, Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ve bizleri kucaklayarak karşılayan tüm Çeşme halkımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum