Menemen'e 'Kent Gözü Rekreasyon alanı' geliyor

    Menemen Belediyesi, Ulukent’te 15 bin metrekarelik alana Kent Gözü Rekreasyon Alanı kazandırmak için çalışmalara başladı.

    Menemen'e 'Kent Gözü Rekreasyon alanı' geliyor
    18 Ocak 2024 - 09:58 - Güncelleme: 18 Ocak 2024 - 10:03
    Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “Bu projemiz sadece bir rekreasyon alanı değil, aynı zamanda hemşehrilerimizin bir araya gelmesini, spor yapmasını, doğayla iç içe olmasını sağlayan bir mekan olacak. Çocuklarımız güvenli bir şekilde oyun oynayacak, ailelerimiz dinlenecek, gençlerimiz spor yapacak ve komşularımız buluşacak. Gerçekleştirdiğimiz projelerle İzmir’in gözü Menemen’de olmaya devam edecek” dedi.


    Menemen genelinde başladığı peyzaj ve ışıklandırma çalışmalarıyla ilçeyi ışıl ışıl parlatan Menemen Belediyesi, şimdi de Ulukent’te 15 bin metrekarelik alanda ‘Kent Gözü Rekreasyon Alanı’ projesine başladı. 9 Eylül Mahallesi 8’nci ve 9’uncu caddelerin kesiştiği noktada başlayan botanik bahçe içinde; seyir tepesi, hayvan eğitim parkuru, yürüyüş yolları, spor alanları ve kafeterya bulunacak. Kent Gözü Rekreasyon Alanı’nın ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarıyla fark yaratacağını ifade eden Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “Gerçekleştirdiğimiz projelerle İzmir’in gözü Menemen’de olmaya devam edecek” dedi.

    SEYİR TERASI İLE FARKI YAŞAYIN

    Kent Gözü Rekreasyon Alanı projesinin Menemen Belediyesi olarak ilçeyi daha da geliştirmek ve yaşanabilir kılmak adına gerçekleştirdikleri projelerden sadece bir tanesi olduğuna dikkat çeken Başkan Pehlivan, “Bu muazzam rekreasyon alanını, doğa ile iç içe, ailelerimizin keyifli vakit geçirebilecekleri bir mekan olarak tasarladık. Tesisimiz, geniş yeşil alanları, çocuk oyun parkları, süs havuzları, hayvan eğitim parkuru ve dinlenme noktaları ile dolu olacak. Ayrıca, vatandaşlarımızın basketbol sahası ve fitnes alanlarında spor yapma imkanlarından, doğayla baş başa kalma fırsatlarına kadar birçok aktiviteyi bir arada bulabilecekleri bir mekan olarak öne çıkacak. Tesisimizin üst kısmında da bir kafeterya ve bir seyir terası alanı tasarladık. Ailelerin buluşma noktası olacak rekreasyon alanımızı, 3 ay gibi kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Menemen’imizin güzelliklerini artırdığımız gibi hemşehrilerimizin de yaşam kalitesini yükseltmeye devam ediyoruz. Çünkü Menemenliler her şeyin en iyisini hak ediyor” diye konuştu.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum