• Reklam

Menemen Belediyesi, Koyundere pazar yerini açmaya hazırlanıyor

İzmir'in Menemen ilçesi Koyundere Mahallesi'ndeki 3 bin metrekarelik alana yaptırılan pazar yerinde sona gelindi. Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, içerisinde 15 dükkanında yer alacağı pazar yerinin son hazırlıklarının tamamlanmasının ardından hizmete açılacağını söyledi.

Menemen Belediyesi, Koyundere pazar yerini açmaya hazırlanıyor
10 Ağustos 2023 - 12:52 - Güncelleme: 10 Ağustos 2023 - 12:56

Menemen Belediyesi, Halil Alkaya Kapalı Pazar Yeri ve Seyrek Kapalı Pazar Yeri'nin ardından Koyundere Mahallesi'nde de pazar yeri inşa ettirdi. 3 bin metrekare alana yatırılan pazar yerinin yapımı tamamlandı. Peyzaj ve çevre düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından pazar yerinin hizmete açılacağı bildirildi.

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Koyundere Kapalı Pazar Yeri'nin hizmete girdiğinde yerel ekonomiye canlılık katacağını düşündüğünü belirtip, "Özellikle kışın yağmurlu havalarda vatandaşlarımızla alışverişini, esnafımız ise satışlarını rahat bir şekilde yapabilecek.

Pazar yerinde ayrıca 15 ayrı dükkan yer alacak. Umarım bu tesisimiz, hemşehrilerimizin alışverişlerini keyifli hale getirecek ve topluluk ruhumuzu canlı tutmamıza yardımcı olacaktır. İhtiyaç doğrultusunda mahallelerimize daha modern daha konforlu pazar yerleri kazandırmaya devam edeceğiz. Pazar yerinin tüm halkımıza ve pazarcı esnafımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum