• Reklam

Menemen Belediyesi filosuna yeni katılan araçlar sergilendi

İZMİR'in Menemen Belediyesi, araç filosuna 1'i hibe 33'ü öz kaynak olmak üzere toplam 34 adet yeni araç daha ekledi. Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, "Belediyemiz bugün eskisi gibi fahiş fiyatlara kiralanmış araçlarla değil, kendi imkanları ve kaynaklarıyla oluşturduğu bir filo ile karşınızda" dedi.

Menemen Belediyesi filosuna yeni katılan araçlar sergilendi
13 Mart 2022 - 13:29 - Güncelleme: 13 Mart 2022 - 13:30

Geçtiğimiz Ağustos ayında Menemen Belediyesi envanterine 11 adet yeni araç kazandıran Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, bu araçlara Devlet Malzeme Ofisi üzerinden uygun fiyat ve taksitle 33 araç daha ekledi. 1 tane de Sağlık Bakanlığı'ndan ambulans hibesi aldı. Menemen Belediyesi'nin filosuna kazandırdığı 34 araç, Cumhuriyet Meydanı'nda sergilendi. Araçları ilk olarak AK Parti İl Başkanlığı'nın Karınca Modeli Saha Çalışması'na katılmak üzere Menemen'e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı, Cemal Bekle ve AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli test etti. Araçlarla ilgili konuşan Hamza Dağ, "Başkanımız göreve geldiği andan itibaren ilçemizdeki ihtiyaçları gideriyoruz, gidermeye de devam ediyoruz. Bugün de Menemen tarihi bir gün yaşıyor. Tek kalemde 33 aracı filosuna katmayı başardı. Başkanımızın özverili çalışmasını halkımız görüyor bu da bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Menemenimizde çalışmalar bu araçlar sayesinde artık daha hızlı daha verimli bir şekilde ilerleyecek. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ise "Belediye Başkanımız, fahiş fiyatla kiralanan araçlarla olan sözleşmeyi son verdi. Sonra da kendi öz sermayesiyle belediye envanterine bu yeni araçları kazandırdı" ifadelerini kullandı.

'MENEMENİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZ'

Menemenlilere hizmet götürme çabası içinde olduklarını ifade eden Pehlivan ise "Bugün, 1 tanesi hibe, 33'ünü de öz kaynaklarımızla olmak üzere toplam 34 tane aracımızı belediye bünyemize katmanın, çok kıymetli hemşerilerimin hizmetine sunmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Menemen Belediyemiz, eskisi gibi fahiş fiyatlara kiralanmış araçlarla değil, kendi imkanları ve kaynaklarıyla oluşturduğu bir filo ile karşınızda. Bugün biri hibe 33'ü öz kaynaklarımızla olmak üzere tam 34 aracımızı belediye bünyemize kattık. Hayırlı uğurlu olsun. Yeni araçlarımızı, sergiliyoruz" diye konuştu.
Öte yandan Pehlivan, İl Başkanlığı'nın Menemen'in köylerinden düzenlemiş olduğu Karınca Modeli saha çalışmasına katıldı. 27'nci kez düzenlenen çalışmaya Dağ, Çankırı, Bekle ve Kırkpınar da eşlik etti. Sürekli, Pehlivan ve beraberindekiler ilk olarak Göktepe Mahallesi'ndeki gençlerle buluştu. Emiralem'de esnaf ziyareti gerçekleştiren Sürekli ve Pehlivan, daha sonra Bozalan'a geçti. Bozalan Köyü Muhtarı Ahmet Akarsu'nun karşıladığı heyet, ardından köy kahvelerinde vatandaşlarla buluştu. Karınca Modeli Saha Çalışması, Bozalanlı şehit Erol Bozkurt'un ailesine ziyareti ile son buldu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum