• Reklam

Mektup tartışmasına Sürekli de katıldı

Urla'da yer alan bir akaryakıt istasyonuyla ilgili arazi sahibi Arif Akdemir isimli vatandaşın siyasi parti temsilcilerine gönderdiği, yargıya taşınan ve CHP ile AK Parti'yi karşı karşıya getiren mektupla ilgili tartışmalar sürüyor. Tartışmaya AK Parti İl Başkanı Sürekli de katıldı.

Mektup tartışmasına Sürekli de katıldı
18 Aralık 2020 - 15:03

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aralık ayı olağan meclis toplantısında gündeme gelen ve Urla'da yer alan bir akaryakıt istasyonuyla ilgili arazi sahibi Arif Akdemir isimli vatandaşın siyasi parti temsilcilerine gönderdiği mektupla ilgili tartışmalar sürüyor. 

CHP Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur dün yaptığı açıklamayla mektuptaki suçmaları yargıya taşıdığını duyururken, konu bugün de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile CHP İl Başkanı Deniz Yücel'i karşı karşıya getirdi. 

Tarafların sosyal medya hesaplarından gazete kupürleri paylaşarak gönderdiği mesajlarda partilere karşılıklı sert çıkışlar yer almıştı.

AK Partili Dağ mesajında "İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde gündem yine hizmet ve icraat değil, rüşvet ve yolsuzluk. Ne yazık ki bu münferit bir olay değildir. İzmir’de CHP’li belediyelerde rüşvet, her işte bir prosedür haline gelmiştir" ifadelerine yer vermiş, CHP İzmir İl Başkanı Yücel ise, "Bu ülkede rüşvet ve yolsuzluk denince akla hangi partinin geldiği  bellidir. Böyle bir açıklamanın 17-25 Aralık haftasına denk gelmesi de ayrıca trajikomiktir. Urla’da, neden ve ne amaçla yazıldığı bilinmeyen, hiçbir somut veriye dayanmayan bir takım iddialarla dolu ve bir kumpas amacı güttüğü açıkça gözüken mektubu Urla ilçe başkanımız yargıya taşıdı. Yargı bu konuda kararını verecektir" kontrasında bulunmuştu.

TARTIŞMAYA SÜREKLİ DE DAHİL OLDU

Mektup tartışmasına AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de katıldı. Sürekli, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı;

“CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Urla’daki akaryakıt istasyonu kararı tam bir muamma! Önce reddedilen, sonra yeniden gündeme alınıp, ne hikmetse komisyonlar arasında pinpon topu gibi gidip gelerek kabul edilen bu muamma, malum mektuptaki iddialarla daha da ayyuka çıktı!

CHP’nin önce Evet, sonra Hayır dediği bu muammayı; rüşvet iddiaları ile dolu bu mektubun gerçekliği çözecek. Ancak, kulağa hiç yabancı gelmeyen, son olarak Menemen Belediyesinde yaşanan rüşvet, zimmet olaylarından sonra burada neler olacak?”

YORUMLAR

  • 0 Yorum