Medicana, KSK Belediyespor'un sağlık sponsoru

    MEDİCANA International İzmir Hastanesi, 2021-2022 sezonunda Türkiye Basketbol 2'inci Ligi'nde mücadele edecek olan Karşıyaka Belediyespor Erkek Basketbol Takımı'nın sağlık sponsoru oldu. Sponsorluk sözleşmesi kapsamında, kulüp bünyesinde görev yapan profesyonel sporcu ve teknik heyetin sağlık hizmetlerinin hastane tarafından sağlanacağı bildirildi.

    Medicana, KSK Belediyespor'un sağlık sponsoru
    18 Kasım 2021 - 10:03 - Güncelleme: 18 Kasım 2021 - 10:04

    Medicana International İzmir Hastanesi, İzmir'de spor kulüplerine ve sporcu sağlığına destek olmaya devam ediyor. Son olarak Türkiye Basketbol 2'inci Ligi'nde mücadele edecek olan Karşıyaka Belediyespor Erkek Basketbol Takımı'nın sağlık sponsoru olmak için törenle protokol imzalandı.

    Protokole, Karşıyaka Belediye Spor Kulüp Başkanı Kaan Akacun ve Medicana International İzmir Hastanesi Genel Müdürü Dr. Ulvi Ünal imza attı.  Baş antrenör Mete Babaoğlu ile Basketbol Şube Yöneticisi Mustafa Giray da imza töreninde hazır bulundu.

    İzmir'de çok sayıda spor kulübüne sağlık sponsoru olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Medicana International İzmir Hastanesi Genel Müdürü Genel Müdür Dr. Ulvi Ünal, Karşıyaka Belediyespor Erkek Basketbol Takımı sporcu ve teknik heyetinin sezon öncesi sağlık muayenelerinin yanı sıra 2021 -2022 sezonu boyunca tüm sağlık hizmetlerini sağlayacaklarını söyledi.

    Ünal, "Medicana Sağlık Grubu olarak, sağlık ve sporun birbirinden ayrı düşünülemeyeceğini çok iyi biliyoruz. Bu nedenle hastanelerimizin bulunduğu hemen her ilde spor kulüplerine sağlık sponsorluğu yaparak destekte bulunmayı bir görev bildik. İzmir sporunun gelişmesi ve hak ettiği yerlere her branşta ulaşması için Medicana olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.

    Kulüp Başkanı Kaan Akacun ise Medicana International İzmir Hastanesi'ne İzmir sporunun gelişimi için yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür etti.







     

     


    YORUMLAR

    • 0 Yorum