MASKİ'nin Mollaahmetler'de menfez çalışmaları sürüyor

    Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesine bağlı Mollaahmetler Mahallesi'ndeki dere geçiş noktasında menfez yapım çalışmalarını sürdürüyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik de çalışmaların olduğu bölgede inceleme yaptı.

    MASKİ'nin Mollaahmetler'de menfez çalışmaları sürüyor
    02 Ekim 2023 - 13:24 - Güncelleme: 02 Ekim 2023 - 13:25

    MASKİ Genel Müdürlüğü, dere yataklarına yakın olan yerleşim yerlerinde menfez yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Selendi ilçesine bağlı Mollaahmetler Mahallesi'nde bulunan dere geçiş noktasında menfez çalışmaları sürüyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Selendi Belediyesi Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Şube Müdürü Necip Kurtarıcı, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Önder Baştürk, MASKİ Selendi Şefi Uğur Akıncı, Mollaahmetler Mahalle Muhtarı Kadir Çelik çalışmaların olduğu bölgede inceleme yaptı.

    İncelemelerinin ardından açıklama yapan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, "Önümüzdeki kış ayları öncesi dere yataklarına yakın olan mahallelerimizde menfez çalışmalarını sürdürüyoruz. Çalışmalarımızla birlikte vatandaşlarımızın can ve mal güvenliklerini koruma altına alıyoruz. Mollaahmetler Mahallesi'nde de imalat çalışmalarımız devam ediyor. 17 ilçemize eksiksiz hizmet götürmeye devam edeceğiz" dedi.

    Mollaahmetler Mahallesi Muhtarı Kadir Çelik, menfez çalışmasının mahalleleri için çok önemli olduğunu belirtip, emeği geçenlere teşekkür etti.(DHA)


     

     

     


    YORUMLAR

    • 0 Yorum