MASKİ'den Demirci'de 400 metre dere temizliği

    MANİSA'nın Demirci ilçesi Tekeler Mahallesi'nde Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından 400 metrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirildi.

    MASKİ'den Demirci'de 400 metre dere temizliği
    31 Ekim 2023 - 13:19 - Güncelleme: 31 Ekim 2023 - 13:19

    MASKİ Genel Müdürlüğü, daha sağlıklı bir çevre inşa etmek amacıyla il genelinde dere temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri Demirci ilçesine bağlı Tekeler Mahallesi'nde 400 metrelik dere temizlik çalışması yaptı. Çalışma kapsamında dere tabanı ve kenarları temizlenerek, derede biriken zararlı maddeler toplandı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Necip Kurtarıcı, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Demirci Şube Müdürü Gökhan Demir ve Tekeler Mahalle Muhtarı Abdurrahman Ünlü ile çalışmaları yerinde takip etti.

    Muhtar Abdurrahman Ünlü, "Mahallemizde yaklaşan kış ayları öncesi dere temizlik çalışması gerçekleştirildi. Yağışlar öncesi taşkın risk altında olan deremiz en güzel şekilde temizlenip, gereken önlemler alınarak, hizmetimize sunuldu. Emeği geçenlere teşekkür ederiz" dedi.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum