Marmaris'teki dereler balçık, kum ve çakıldan temizlendi

    MUĞLA Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından Marmaris'te bulunan derelerden 4 bin 50 ton balçık, 2 bin 600 ton kum, çakıl ve taş çıkartıldı.

    Marmaris'teki dereler balçık, kum ve çakıldan temizlendi
    18 Nisan 2022 - 16:38 - Güncelleme: 18 Nisan 2022 - 16:39

    MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri Marmaris'te şehir içinde su baskını ve kötü kokuların önüne geçmek için dere temizlik çalışmalarına devam ediyor. Ekipler son olarak Polis Evi, Ketenci, Kocadere Azmağı ve Kavacık derelerinde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Devam eden dere temizliklerinden şu ana kadar 4 bin 50 ton balçık, 2 bin 600 ton kum, çakıl ve taş çıkartıldı. Ekipler, Polis Evi Deresi'nden 180, Ketenci Deresi'nden 62, İçmeler'deki bir otel bölgesinden 76 ve yine İçmeler'deki bir başka otel bölgesinden de 53 kamyon olmak üzere toplamda 371 kamyon balçık, kum ve çakıl bertaraf etmek için çöp depolama sahasına taşıdı.

    DERELERE TAŞ DUVAR ÖRÜLÜYOR

    Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri yağmur ve selden zarar gören Kavacık Deresi ve Kocadere Azmağı'nda yıkılan taş duvarlar onarılırken, bölgedeki taşkınların önüne geçmek için ayrıca 80 metre menfez yapıldı.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum