• Reklam

Marmaris'te fırınlara ramazan denetimi

MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde 17 fırın zabıta ekipleri tarafından denetlendi. Denetimlerde 4 fırına genel hijyen şartlarına uymadığı, 2 fırın hakkında da fiyat tarifesi olmadığı gerekçesiyle idari yaptırım uygulanmak üzere tutanak tutuldu.

Marmaris'te fırınlara ramazan denetimi
14 Nisan 2022 - 20:14 - Güncelleme: 14 Nisan 2022 - 20:15

Marmaris Belediyesi zabıta ekipleri, 'güvenli gıda, güvenli Marmaris' sloganıyla ekmek üretimi yapan fırınlar başta olmak üzere pasta ve tatlı imalathanelerine yönelik denetim yaptı.

Ramazan ayı kapsamındaki denetimlerde Marmaris ilçe merkezi ve İçmeler Mahallesi'ndeki 17 adet fırın kontrol edildi. Rutin olarak yapılan denetimlerde ekipler fiyat tarifesi, gramaj, hijyen kuralları, baca temizliğinin yanı sıra ruhsat ve vergi levhası ile ilgili kontrolleri yaptı. Denetimlerde

4 fırına genel hijyen şartları, 2 fırına da fiyat tarifesi olmadığı gerekçesiyle idari yaptırım karar tutanağı tanzim edildi. Öte yandan bir başka ekip de ticarethanelerde ruhsat denetiminde bulundu ancak herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

Konuyla ilgili bilgi veren Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürü Muhittin Ergin, denetimlerin bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum