• Reklam

Marmaris'te Cem Adrian sahne aldı

Marmaris ilçesinde Cem Adrian konseri büyük ilgi gördü. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da konseri izleyenler arasında yer aldı.

Marmaris'te Cem Adrian sahne aldı
30 Haziran 2023 - 15:07 - Güncelleme: 30 Haziran 2023 - 15:08

Cem Adrian, Marmaris'te hayranlarıyla buluştu. Marmaris Amfi Tiyatro'daki konserine 'Sen Benim Şarkılarımsın' şarkısıyla başlangıç yapan Adrian, "Hoş geldiniz. Klasik bir Cem Adrian konseri olacak. Marmaris'in eğlence mekanlarında çılgınlar gibi eğlenmek yerine buraya bu duygusal şarkıları dinlemek için gelen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. Amfi tiyatroyu dolduran dinleyiciler, Adrian'ın şarkılarına eşlik etti. Konseri, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da izledi. Konser öncesi sanatçıyı kuliste ziyaret eden Oktay, "Marmaris'e hoş geldiniz" diyerek konserde başarılar diledi. Konseri CHP Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, 27. Dönem CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, 26. Dönem CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ ve müzikseverlerle konseri izleyen Oktay şarkılara eşlik etti. Oktay'ın konser öncesi kendisini ziyaret ettiğini söyleyen Cem Adrian ise "Keşke her belediye başkanı böyle olsa, kulisimizi ziyaret etse" ifadelerini kullandı.
Yaklaşık 1.5 saat süren konserde duygusal şarkılarını seslendiren Cem Adrian, izleyicilerden cep telefonlarının ışığını yakmalarını isteyerek bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Sanatçı konserini 'Kül' isimli şarkısıyla bitirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum