• Reklam

Marmaris'te 11. Pati Festivali heyecanı yaşandı

MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde 11. Pati Festivali düzenlendi. Renkli görüntülerin yaşandığı festivalde, 21 köpeğin katıldığı Pati Stil Yarışması yapıldı.

Marmaris'te 11. Pati Festivali heyecanı yaşandı
27 Haziran 2023 - 11:50 - Güncelleme: 27 Haziran 2023 - 11:51

Marmaris Hayvanları Koruma Derneği (MAHAYKO) tarafından Marmaris Belediyesi'nin desteğiyle 11. Pati Festivali, düzenlendi. 19 Mayıs Gençlik Meydanı'ndaki festivalde, rengarenk stantlar kuruldu.  Hafta sonu iki gün süren festivalde canlı müzik performansları, çocuk korosu konserleri, dans ve folklor gösterileri yapıldı. 21 köpeğin katıldığı Pati Stil Yarışması'nda ise heyecan doruktaydı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Belediye Meclis Üyesi Hasan Yaylalı, Marmaris Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Özlem Pınar Onur'un jüri üyeliği yaptığı yarışmada birbirinden güzel köpekler podyumda boy gösterdi. Sahipleriyle birlikte yürüyen patili dostlar güzellikleriyle dikkat çekti.
Öte yandan festivalde Marmaris Belediyesi'nin geçen hafta hizmete aldığı mama üretim tesislerinde üretilen mamalar da festivalde sergilendi.

ÜRETİLEN MAMALAR TANITILDI

Marmaris'in tüm canlıların yaşam hakkının olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Oktay, "Özellikle sokak hayvanlarına karşı farkındalık oluşturmak için bu festivale destek verdik. Bir kez daha sesleniyoruz; satın almayın sahiplenin" dedi.

Belediye tesislerinde üretilen mamaların beğenilmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini de ifade eden Başkan Oktay, "Can dostlarımız için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum