Market sapığı komiser çıktı! Tutuklandı

    Markete giren kadını inceleyen S.E. isimli şahıs, dolaptan ürün almak için eğilen kadının eteğinin altından fotoğraf çekti. Yaşanan anlar anbean kayda alındı. Gözaltına alınan ve tutuklanan zanlının komiser olduğu öğrenildi.

    Market sapığı komiser çıktı! Tutuklandı
    07 Ocak 2023 - 13:56

    İstanbul Kağıthane'de, sapkınlığın akılalmaz bir boyutu yaşandı. Bir marketin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler bu kadarına da pes dedirtti. Markete giren kadın, dolaptan ürün almak için eğildi. Bu sırada markette bulunan Serdar E. isimli sapkın, etrafını kontrol ederek harekete geçti.



    Serdar E., kadının eteğinin altından telefonunu uzattı. Bu esnada kadının fotoğrafını çeken şahıs, olay yerinden uzaklaştı. Yaşanan tüm anlar güvenlik kameralarınca anbean kaydedilirken, olay sosyal medyada gündem oluşturdu.

    İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapmasında şüpheli Serdar E. yakalandı. Serdar E.'nin Kağıthane'de komiser olduğu belirtilirken İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "5 Ocak 2023 tarihinde Kâğıthane ilçemizdeki bir markette meydana gelen "Cinsel Taciz" olayının şüphelisi Serdar E., güvenlik güçlerimizce yakalanmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır" denildi.

     


    YORUMLAR

    • 0 Yorum