Manisa TSO'da Mehmet Yılmaz güven tazeledi

    MANİSA Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Yönetim Kurulu seçimlerinde Mehmet Yılmaz, 63 meclis üyesinin tamamının oyunu alarak, bir kez daha Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Yılmaz, Manisa'ya ve Manisa iş dünyasına yakışan seçim maratonunu başarıyla tamamladıklarını açıkladı.

    Manisa TSO'da Mehmet Yılmaz güven tazeledi
    28 Ekim 2022 - 16:15 - Güncelleme: 28 Ekim 2022 - 16:16

    Manisa TSO Yönetim Kurulu seçimleri yapıldı. Mevcut Başkan Mehmet Yılmaz, 63 meclis üyesinin tamamının oyunu alarak, bir kez daha Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.
    Manisa için azim ve gayretle çalışma heyecanı içerisinde olduklarını belirten Yılmaz, "Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2022-2026 seçimlerini büyük bir katılım ve coşku ile gerçekleştiren aziz hemşerilerimize, değerli üyelerimize desteklerinden dolayı sonsuz şükran ve teşekkürlerimi sunarım. Sanayici, tüccar ve iş insanları seçimlerimizde bizlere gösterdikleri teveccühü ile geçtiğimiz dönem Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın yaptığı hizmetlerin devamı noktasında bizlere daha fazla çalışma mecburiyeti yüklemiştir. Yönetim Kuruluna seçilen arkadaşlarımla birlikte üyelerimizin bize gösterdiği güvenin ve desteğin önemini değerini biliyoruz. Tüm üyelerimizi kucaklamak zorundayız. Ağır bir yükümlülük aldığımızın farkındayız.  32 yıllık tecrübemle, birikimimle bu sorumluluğu yönetim kurulu arkadaşlarım ve meclis üyelerimizle birlikte başarılı hizmetlerimizi sürdüreceğimize inanıyorum. Üyelerimizle birlikte sanayisiyle, tarımıyla ve turizmiyle büyüyen bir Manisa için hep birlikte çalışacağız. Kazanan Manisa olmuştur' dedi.

    HİSARCIKLIOĞLU TEBRİK ETTİ

    Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Yılmaz'ı ilk tebrik eden TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu oldu. Seçimlerinin tamamlanması ve sonuçların açıklanmasının ardından Yılmaz'ı telefonla arayan Hisarcıklıoğlu, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni Başkanı Mehmet Yılmaz ve ekibini tebrik ederek, başarı dileklerini iletti. Yılmaz Manisa Ticaret ve Sanayi Odası olarak ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceklerini belirterek, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'na kendisine verdiği destek ve duyduğu güven için teşekkür etti. (DHA)


    YORUMLAR

    • 0 Yorum