• Reklam

Manisa Şehzadeler ilçesine prestij katacak cadde projeleri tanıtıldı

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, belediye meclisi toplantısında 'prestij cadde' yatırımlarıyla ilgili bilgi verip, Avni Gemicioğlu Caddesi'ndeki 1'inci etap çalışmaların tamamlandığını 2'nci etap için içme ve yağmur suyu ile kanalizasyon hattı çalışmalarının ihalesini de 8 Mart'ta yaptıklarını söyledi. Başkan Ergün, Erler ve Alçıtepe caddelerindeki altyapı çalışmalarında sona gelindiğini de belirtti.

Manisa Şehzadeler ilçesine prestij katacak cadde projeleri tanıtıldı
16 Mart 2023 - 11:33 - Güncelleme: 16 Mart 2023 - 11:34

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin mart ayı olağan toplantısı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün başkanlığında yapıldı. Başkan Ergün, toplantı öncesinde Şehzadeler ilçesinde tamamlanan, devam eden ve başlayacak olan yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Başkan Ergün, Şehzadeler ilçesine prestij katacak, gecesiyle gündüzüyle ışıl ışıl caddeler inşa edeceklerini söyledi.

AVNİ GEMİCİOĞLU CADDESİ'NDE 2'NCİ ETAP İHALESİ 8 MART'TA YAPILDI

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Prestij cadde düzenlemeleri noktasında Avni Gemicioğlu Caddesi'ndeki 1. Etap çalışmalarımızı tamamlamıştık. 2. Etap kapsamında da Avni Gemicioğlu Caddesi'nden eski garaja kadar olan alanda içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı çalışmalarımızın ihalesini de 8 Mart'ta gerçekleştirdik" dedi.

ERLER VE ALÇITEPE'NİN ALTYAPISINDA SONA YAKLAŞILDI

Altyapı imalatları devam eden prestij cadde yatırımlarına da değinen Başkan Ergün, "Erler ve Alçıtepe caddelerinde düzenlemelerimizi başlatmıştık. İki caddemizde 1 kilometre içme suyu, 700 metre yağmur suyu, 400 metre de kanalizasyon hattı işimizde artık sona yaklaştık. Manisa Valiliği ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı arasındaki Mustafa Kemal Paşa Caddesi'nde 3 bin 200 metre içme suyu, 700 metre de yağmur suyu hattı için de en kısa sürede imalatlara başlayacağız" dedi.

Başkan Ergün, söz konusu caddelerdeki altyapı, branjman bağlantıları ve üstyapı döşemlerinin ardından Şehzadeler Belediyesi'ni de aydınlatmaları tamamlamayı üstlendiğini de kaydedip, "İki belediyenin ortak çalışmasıdır. Hayırlı, uğurlu olsun" diye konuştu. (DHA)


YORUMLAR

  • 0 Yorum