• Reklam

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde ova yolları düzenleniyor

MANİSA'nın Yunusemre ilçesindeki Göksu Ovası'nda üreticilerin tarla ve bağlarına rahat ulaşabilmesi için ova yollarında belediye tarafından düzenleme çalışması yapıldı.

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde ova yolları düzenleniyor
13 Nisan 2022 - 13:09 - Güncelleme: 13 Nisan 2022 - 13:09

Yunusemre Belediyesi kırsal kalkınma projeleriyle kış aylarında zarar gören ova yollarını düzenlemek için harekete geçti. Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Göksu Ovasındaki arazi yollarında malzeme serimi yaptı. Üreticilerin tarla ve bağlarına rahatlıkla ulaşmalarının sağlanması için belirli bir program dahilinde bozulan ova yollarında düzenleme çalışmalarını süreceği belirtildi.

Konuyla ilgili bilgi veren Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, "Kırsal kalkınma hamlelerimiz ile bugüne kadar üreten Yunusemre için önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Bu anlamda üreticimize binlerce fidan desteği verirken, arıcılarımız için de kovan desteğinde bulunduk. Yaptığımız desteklerin yanında üreticilerimizin tarla ve ova yollarına rahatça ulaşabilmesini de önemsiyoruz. Ekiplerimiz Göksu Ovasında yaklaşık 3 kilometrelik yolda düzenleme ve malzeme serim çalışması gerçekleştirdi. İhtiyaç olan mahallelerimizde de belirli bir program dahilinde düzenlememiz devam edecek" dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum