• Reklam

Mahkeme serbest bıraktı emniyet bırakmadı..

İzmir' in Güzelbahçe ve Urla İlçesinde,evden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla Çarşı Bekçileri tarafından yakalanan Cumali K. ve Ömer A., tutuklandı.

Mahkeme serbest bıraktı emniyet bırakmadı..
30 Kasım 2021 - 10:32 - Güncelleme: 30 Kasım 2021 - 10:37
Güzelbahçe İlçesinde bir çok olaydan dolayı aranan ve  Çarşı Mahalle Bekçileri tarafından yakalanan şüpheliler Ömer A. ve Cumali K.'nın, üzerinde ziynet eşyaları bulundu. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheli, Nöbetci Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Amirliği ekipleri, adliyede serbest kalan iki şüpheliyi tekrar gözaltına aldı. Urla İlçe Emniylet Müdürlüğü ekiplerince sorgulanan iki kişinin üzerinden çıkan ziynet eşyalarının İskele Mahallesi Neyzen Tevfik Caddesi üzerindeki bir ikamette meydana gelen 'Evden Hırsızlık' olayında çalınan malzemeler olduğu ortaya çıktı. 

Emniyetteki sorgularında  süpheli Cumali K. ve  Ömer A., hırsızlık yaptıklarını itiraf etti, olay yerinde tatbikat yaptırıldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, çıkarıldıkları Urla Adliyesi'nde bu kez tutuklanıp cezaevine gönderildi. Çaldıkları ziynet eşyalarıda sahibine teslim edildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum