Macar kadın jokey, yaşam savaşını kaybetti

    İstanbul Veli Efendi Hipodromunda 5 Eylül de yapılan yarışta, atın üzerinden düşüp yaralanan Eszter Jeles, hayata tutunamadı Bahri Karataş ( KHA)

    Macar kadın jokey, yaşam savaşını kaybetti
    19 Eylül 2021 - 17:39
    Binicilik sporunun mükemmelliği, geçirdiği kazadan iki hafta sonra hayatını kaybetti. Nyíregyháza'lı Eszter Jeles, iki hafta önce İstanbul'da düzenlenen Fegentri Amatör Binicilik Dünya Şampiyonası'nda ciddi bir kaza geçirdi.

    "Çok üzgünüz... Eszter Jeles'i kaybettik."
    5 Eylül'de İstanbul Veliefendi At Pistinde düzenlenen FEGENTRI Kadınlar Amatör Binicilik Dünya Şampiyonası'nda Macar binici Eszter Jeles safkan Toms ile kaza yaptı. Esther hemen hastaneye kaldırıldı ve tedaviye başlandı. İlk muayenelerin ardından 6 Eylül'de ameliyata alındı. Doktorların tüm çabalarına rağmen Macar binici 13 gün süren mücadelenin ardından hayatını kaybetti.

    Tanrı, Macar binici Eszter Jeles'i dinlendiriyor. Ailesine en içten taziyelerimizi, yakınlarına çokça dayanma ve sabır diliyoruz 

    "Sevgili Spor Arkadaşları!
    Eszter Jeles'in öldüğünü derin bir acı ve titreyen bir kalple duyuruyoruz. Vücudu, iki hafta önce meydana gelen kazanın yol açtığı yaranın üstesinden gelemedi. Esti, hayatını at yarışı için veren bir kahramandı. Hatıranızı sonsuza dek kalplerimizde kilitleyeceğiz."

    YORUMLAR

    • 0 Yorum